Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Καταστράφηκε από πύραυλο κτίριο της κατοικίας Καντάφι

Ένα διοικητικό κτίριο που βρισκόταν στο σύμπλεγμα κατοικιών του λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι στην Τρίπολη καταστράφηκε από τις επιθέσεις των συμμαχικών δυνάμεων διότι αποτελούσε κέντρο διοίκησης και ελέγχου των λιβυκών δυνάμεων, σύμφωνα με αξιωματούχο της συμμαχίας, που διατήρησε την ανωνυμία του.
«Στο πλαίσιο της απόφασης 1973 συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε σε στόχους που
αποτελούν άμεση απειλή για το λιβυκό λαό και που εμποδίζουν την επιβολή ζώνης εναέριου αποκλεισμού», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Το κτίριο, που βρισκόταν περίπου 50 μέτρα από τη σκηνή όπου ο Καντάφι συνήθιζε να δέχεται τους επίσημους προσκεκλημένους του, καταστράφηκε ολοσχερώς από έναν πύραυλο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του λιβυκού καθεστώτος Μούσα Ιμπραχίμ στους ξένους δημοσιογράφους που μεταφέρθηκαν στο σημείο.
Νωρίτερα είχαν ακουστεί στην Τρίπολη δυνατές εκρήξεις, μία από τις οποίες στο σύμπλεγμα κατοικίιν του Καντάφι στην Μπαμπ Αζιζίγια στα νότια της πρωτεύουσας.

2 σχόλια:

  1. Διαμαντή γράψε κάτι για το χθεσινό χάλι της ΑΕΚάρας μας. Ως πότε πίκρες ντροπές; Η ιστορικότερη ομάδα της χώρας δεν είναι δυνατόν να γίνεται χλεύη της παράγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, έχετε το θράσος να μιλάτε για παράγκα;
    Για το χάλι σας, σας φταίει η παράγκα;
    Ο βάζελος έχασε 10 βαθμούς στο ΟΑΚΑ από "μικρές" ομάδες και πήρε άλλα 10 πέτσινα πέναλτυ.
    Σοβαρά, θέλατε να πάρετε πρωτάθλημα; Με τι ομάδα, ρε μάγκες;
    Ψαχτείτε, βρείτε Διοίκηση και παίκτες και εσείς και ο βάζελος και μετά ελάτε να τα πούμε.
    Και εμείς αισθανόμαστε τη μοναξια της κορυφής και θέλουμε να μας δυσκολέψετε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή