Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πρωτοβουλία μελών και φίλων του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ

Από μέλη και φίλους του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ λάβαμε το παρακάτω ενημερωτικό κείμενο:

Αγαπητοί συνδημότες,
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους όσους έλαβαν γνώση και υπέγραψαν την ανοικτή επιστολή προς το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Φ. Ατταλος, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους, τα εξής :
- Μέλη του συλλόγου και μάλιστα πρώην μέλη του νυν Δ.Σ. που έχουν παραιτηθεί, ζήτησαν εγγράφως με αίτηση τους από 28/04/2011 αντίγραφα των πρακτικών των συμβουλίων του συλλόγου  χωρίς να τα έχουν πάρει ακόμη, ενώ δόθηκε μόνον προφορική απάντηση ότι δεν
προβλέπεται από το καταστατικό, αλλά δεν απαγορεύεται επίσης. Όμως όταν ένα συλλογικό όργανο λειτουργεί εύρυθμα και σύννομα, δεν έχει λόγο να μην φανερώνει τα πεπραγμένα του από οποιονδήποτε ζητηθούν. Ακόμη δε περισσότερο όταν υπάρχουν σ΄ αυτό μέλη που λόγω της ιδιότητος τους θα έπρεπε να είναι υπέρμαχοι της διαφάνειας, προασπίζοντας την.
- Στις 9/05/2011 υπεβλήθη στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου έγγραφη αίτηση του 1/5 των ταμειακώς εντάξει μελών (που προκύπτουν από το πρακτικό της  περσινής Γ.Σ. και διενέργειας εκλογών), με αίτημα την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, βάσει του άρθρου 9 παράγραφος 1 του καταστατικού που αναφέρει: Η γενική συνέλευση των μελών συγκαλείται από το διοικητικό συμβούλιο τακτικά μεν μια φορά τον χρόνο, έκτακτα δε όταν αποφασίσει γι΄ αυτό το Διοικητικό συμβούλιο ή το ζητήσει εγγράφως το 1/5 των ταμειακά εντάξει μελών του σωματείου με αίτηση στην οποία πρέπει να αναφέρονται και τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Και σε αυτό όμως το αίτημα δεν υπήρξε απάντηση προς τους αιτούντες, ενώ αντιθέτως προβλήθηκαν, πάντα προφορικά, αστήρικτοι ισχυρισμοί περί μη ικανού αριθμού των αιτούντων.
Τέλος θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι πίσω από την κίνηση μας αυτή δεν κρύβεται καμία πολιτική σκοπιμότητα και βεβαιώνουμε όλους πως δεν θα επιτρέψουμε καμία τέτοιου είδους εκμετάλλευση της προσπάθειας αυτής,  από κανέναν. Είναι αναγκαία λοιπόν η παρουσία και συμμετοχή όλων μας.
Επί πλέον το δ.σ. του ΑΟΝΦ Ατταλος αποφάσισε την διενέργεια ανοικτής συγκέντρωσης “για το καλό και το μέλλον του συλλόγου” την Τετάρτη 1η Ιουνίου, χωρίς να έχει γνωστοποιήσει τόπο και ώρα ακόμη, παραδεχόμενο ίσως εμμέσως έτσι τις ευθύνες του για την σημερινή κατάσταση του συλλόγου.

1 σχόλιο: