Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ποιοι εξελέγησαν σύνεδροι από τη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

Σε Δελτίο Τύπου που μας έστειλε η τοπική "Δημοκρατική Συμμαχία", αναφέρει:
Την Κυριακή 15 Μαϊου, διεξήχθησαν σε όλους τους δήμους της χώρας με απόλυτη επιτυχία, οι εκλογές ανάδειξης των συνέδρων της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εκλέχθηκαν οι:
Αρβανίτης Ρένος,
Σασαρώλη Ιωάννα, Χρύσης Γιάννης, Φανίτσας Φώτης, Κορολής Γιώργος, οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα, στο Συνέδριο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που διεξαχθεί στις 27-28 και 29 Μαϊου στο ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους Συμμάχους που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές μας, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα του δήμου μας κ. Ν. Παπανικολάου, για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας.

1 σχόλιο: