Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Νεα ρύπανση στον Κηφισό, δίπλα μας

Ο Κηφισός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ρύπανσης από υγρά απόβλητα βιομηχανιών και βιοτεχνιών που εδρεύουν στις παρακηφίσιες περιοχές. Σύμφωνα με τους κατοίκους προβλήματα ρύπανσης παρατηρούνται από το πρωί στον Κηφισό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Από το πρωί, το νερό έχει έντονο σκούρο καφέ χρώμα με πολλούς αφρούς, ενώ υπάρχει και
έντονη δυσοσμία καταγγέλλουν. Ο Φορέας Διαχείρισης του Κηφισού υπολειτουργεί και δεν υπάρχει προσωπικό για επιτήρηση στη ζώνη προστασίας. Ως σήμερα δεν έχει γίνει οριοθέτηση του Κηφισού και η Πολιτεία ουσιαστικά δεν γνωρίζει ποια τμήματα αποτελούν δημόσια γη και ποια έχουν καταπατηθεί.

2 σχόλια:

  1. Και μετά απορούμε γιατί κουνούπια-γίγαντες μας σημαδεύουν ακόμα και τον Γενάρη. Όταν τον Ποδονίφτη τον έχουν μετατρέψει σε Βρωμοπόταμο και απλά κυλούν οι δεκαετίες με τους υπεύθυνους να αναλώνονται στην προσπάθεια να βρουν ποιό μέρος της ευθύνης ανήκει σε ποιόν... Αν όμως κλείναμε όλες τις εξόδους προς την Εθνική Οδό για 2-3 μήνες (Κερατέα ζεις, εσύ πρέπει να μας οδηγείς), τότε ίσως να υπήρχε μια ελπίδα να καθαριστεί αυτός ο βόθρος, πριν περάσει άλλη μια γενιά να αναπνέει τις οσμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώπα βρε! Θα μεσολαβήσει η πολυπράγμων δήμαρχός μας στο ΥΠΕΧΩΔΕ και θα βρεθεί γρήγορα λύση! Όσο για τα πολλά κουνούπια, άσε νάχει δουλίτσα και κανένας σχετικός με ζητήματα εντομοκτονιών! Σε κρίση βρισκόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή