Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στην "κατάληψη" της πλατείας Αριστοτέλους ο Μίκης Θεοδωράκης

Στην πλατεία Αριστοτέλους βρίσκεται από σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης για την αυριανή συγκέντρωση που του απαγόρευσε να πραγματοποιήσει στον χώρο ο Δήμος Θεσσαλονίκης. "Μας στέλνει στα πάρκα, εκεί που είναι ο Καραμανλής, στο αεροδρόμιο, θα μας στείλουν και στη Χαλκιδική. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν από τους 10.000.000 συνιδιοκτήτες της Ελλάδας. Όχι εδώ θα μείνουμε, δεν θα πάμε πουθενά", τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Από τη μεριά του το
ΚΚΕ χαρακτήρισε την απόφαση του δήμου "βαθιά αντιδημοκρατική και απαράδεκτη".
"Ακόμη πιο αστεία από την απαγόρευση της συγκέντρωσης είναι η επίσημη αιτιολόγηση αυτής, που κάνει λόγο για προσπάθεια αποσυμφόρησης της πλατείας", τόνισε η Ανοιχτή Πόλη.
Εναντίον της απόφασης Μπουτάρη τάχθηκε και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: "Τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής νομίζω ότι πρωτίστως αδικούν την ίδια. Κατανοώ τις προσπάθειες νοικοκυρέματος της πόλης, αλλά όχι και το επιχείρημα ότι η πλατεία Αριστοτέλους δεν παραχωρείται σε πολιτικές εκδηλώσεις για να διασφαλιστεί η "εύρυθμη λειτουργία της αγοράς".

4 σχόλια:

  1. ή έχουμε Δημάρχους που έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για οτιδήποτε γίνεται στην πόλη τους, ή δεν έχουμε.

    Ας αποφασίσει ο Μίκης, τι από τα δύο θέλει.
    Από την μιά ζητάει την άδεια του Δημάρχου για χρήση της πλατείας και από την άλλη, όταν η απόφαση είναι αρνητική, αυτός σαν "καλός επαναστάτης" που είναι, την καταλαμβάνει.

    Αν ο Δήμαρχος, του ενέκρινε την χρήση της πλατείας, θα ήταν Δημοκράτης, τώρα είναι αντιδραστικός ο Μπουτάρης.

    Τα καλά και συμφέροντα.

    Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πόσο καιρό ακόμη θα ταίζουμε θεοδωράκηδες?
    Από χούντα μέχρι ΠΑΣΟΚ μάσησε ότι υπάρχει. Βαρέθηκα να επιχορηγώ τα καραγκιοζιλίκια του κάθε χρόνο. Δεν γουστάρω να τον πληρώνει το κράτος. Αει στα τσακίδια πια αποτυχημένα φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, αυτά να πάτε να τα πείτε στην πλατεία Αριστοτέλους γιά να τα μάθει ο κόσμος. Το θέμα είναι βέβαια πως θα φύγετε μετά . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω ο Μίκη μάους!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή