Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Πετσάλνικος

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος με λοίμωξη του κατώτατου αναπνευστικού συστήματος. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Ο κ. Πετσάλνικος μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα από το νοσοκομείο Καστοριάς, όπου είχε
εισαχθεί εσπευσμένα το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καστοριάς την Κυριακή στις 3:50 μ.μ. με πυρετό 39 βαθμούς. Η κλινική του κατάσταση δεν βελτιώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Αθήνα.

Τη διακομιδή πραγματοποίησε το ΕΚΑΒ και ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα και στη συνέχεια εισήχθη στην Α' πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Όπως προέκυψε από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο της Καστοριάς, ο κ. Πετσάλνικος πάσχει από πνευμονία (Α) με συνοδό υποξυγοναιμία. Αυτό αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του νοσοκομείου, το οποίο υπογράφει ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Χρήστος Λαζάρου.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Σωτηρία», η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βουλής δεν εμπνέει ανησυχία. Νεότερο ανακοινωθέν θα εκδοθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου