Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αναμετράται το παρελθόν στη Χαλκηδόνα

Ποιος τα έκανε καλά; Ποιος λέει ψέματα; Ποιος αδιαφορεί για την πόλη; ο Παπαμικρούλης ή ο Αποστολάκης; Απαντάμε: Αν
το ξεχνάτε, είμαστε στο 2011...

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι αδιαφόρησε ο κ. Παπαμικρούλης για την πόλη του, την Νέα Χαλκηδόνα;
    Οποιος δεν γνωρίζει ας ψάξει και θα μάθει!!!
    Οσο για τον Γιώργο Αποστολάκη, έκανε τίποτα για την πόλη του, εκτός από το να δημιουργήσει, αυτός και η παρέα του ,τεράστιο χάος στα οικονομικά της Νέας Χαλκηδόνας. Μέχρι και τα δύσμοιρα δεντράκια στους δρόμους που τα είχε φυτέψει ο Νίκος Παπαμικρούλης πριν από χρόνια, άφησε και ξεράθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ζεις στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης? Μάλλον όχι εκτός αν τυχαίνει να υπάρχουν κι εκεί Παπαμικρούλης και Αποστολάκης. Ο πρώτος το μόνο που έκανε 23 χρόνια ήταν μελέτες και όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό. Ο δεύτερος έκανε μια νέα πόλη απ την αρχή. Και ότι χρωστά η Χαλκηδόνα είναι αποτέλεσμα της απ ευθείας ανάθεσης που έκανε ο Παπαμικρούλης για ένα δημαρχείο που τελικά κόστισε 4000 ευρώ το τ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή