Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η "Δημοκρατική Συμμαχία" για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιτρέψει να ξεφτιλίσουν και να απαξιώσουν την  πολιτική δειλοί και εξαρτώμενοι πολιτικάντηδες, αδίστακτοι εκβιαστές της δημοσιογραφίας, επαγγελματίες προμηθευτές του δημοσίου, εργατοπατέρες και γελωτοποιοί. Όλοι μαζί ένας πολιτικός αχταρμάς, δημιούργημα μιας νεόπλουτης από τα δανεικά Ελλάδας, που μπερδεύτηκε, έχασε τη ψυχή της και ξεχάστηκε. Ξέχασε ότι στο τόπο
αυτό πέρασαν άνθρωποι που περπάταγαν ώρες για να πάνε σχολείο.
Σήμερα ως κοινωνία βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Η κρίση από οικονομική είναι πλέον και πολιτική και κοινωνική. Η ανεργία και η φτώχεια αγγίζουν κάθε ελληνικό νοικοκυριό.
Είναι ώρα για πραγματικές προτάσεις και λύσεις και όχι για μεγάλα λόγια και λαϊκισμούς. Ιδιαίτερα όσον αφορά τους κομματικούς φορείς.
Η δική μας πρόταση είναι απλή και άμεσα υλοποιήσιμη εάν επιδειχθεί διάθεση και πνεύμα συνεννόησης από τους εκπροσώπους όλων των Δημοτικών παρατάξεων και φυσικά της Δημάρχου.
Θεωρούμε λυπηρή εικόνα την ύπαρξη αστέγων στην πόλη μας. Όλοι τους γνωρίζουμε και όλοι τους έχουμε δει. Ο αριθμός τους δεν είναι μεγάλος. Προτείνουμε λοιπόν την μίσθωση ενός χώρου ώστε να φιλοξενηθούν για κάποιο διάστημα αυτοί οι άνθρωποι. Το κόστος μίας λύσης για το συγκεκριμένο θέμα όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι μεγάλο.
Ως τοπικοί φορείς δεν μπορούμε να σώσουμε το σύνολο των συνανθρώπων μας από τα προβλήματά τους. Ας βοηθήσουμε τουλάχιστον αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

1 σχόλιο:

  1. Να ζητήσετε να στεγαστούν στη «Στρούγκα». Ούτε μισθώματα, ούτε τίποτα. Οι άνθρωποι που διαφεντεύουν το χώρο θα τους υποδεχθούν και θα τους περιθάλψουν μα χαρά στα πλαίσια της αλληλεγγύης που πρεσβεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή