Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ένταση... και στα καλά νέα

Μια ανακοίνωση της Δημάρχου ότι θα ξεμπλοκάρει το ζήτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου έφερε ένταση, καθώς Σταύρος Κόντος και Χάρης Τομπούλογλου επιτέθηκαν στον ΟΣΚ, ο οποίος είχε εγκρίνει τα ποσά που απαιτούνται, ενώ τώρα μιλάει για νέα μελέτη, καθώς το πόσο κρίνεται υπερβολικό. Ο κ. Τομπούλογλου πρότεινε η κατεδάφιση του παλαιού σχολείου να γίνει συγχρόνωςμε την ανάθεση της εργολαβίας, προκειμένου να μην επαναληφθεί το φιάσκο του γηπέδου της ΑΕΚ (γκρεμίστηκε το παλιό, χωρίς
να είναι έτοιμο προς ανέγερση του νέου).

5 σχόλια:

  1. Καμια απολυτως καταδαφιση και ανεγερση ΔΕΝ απαιτειτο!
    ΜΟΝΟ κατασκευη ΝΕΑΣ στεγης& ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!
    η ιστορια ηταν ενα απολυτο φιασκο τη δημαρχιας ΚΟΝΤΟΥ!ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ(;) ΠΙΚΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ο ανώνυμος 12:49 δεν έχει το παιδί του στο 1ο Δημοτικό γι’ αυτό και δεν τον νοιάζει αν το σχολείο είναι ασφαλές ή όχι. ‘Ένα βαψιματάκι στους τοίχους, ένα γιαλισματάκι στα έπιλα και τελείωσε’ όπως έλεγε και παλιά ελληνική ταινία.

    Το μόνο που τον νοιάζει είναι να καταφερθεί κατά του Κόντου.

    Δεν τον νοιάζει αν με τις ενέργειες της Δημαρχίας Κόντου ο Δήμος έχει στα χέρια του έτοιμη άδεια για το σχολείο που μπορεί να είναι έτοιμο σε οκτώ μήνες και θα ήταν ήδη έτοιμο εδώ και ένα χρόνο αν δεν άλλαζε η κυβέρνηση που ήθελε να διαχειριστεί η ίδια το έργο για προφανείς λόγους και που εκτός από τη χώρα βούλιαξε και την υπόθεση του σχολείου.

    Υιοθετεί τις παλινωδίες του ΟΣΚ, και δυστυχώς και εσύ Διαμαντή, που στην ουσία στέλνουν την υπόθεση του σχολείου στις καλένδες όταν τα περισσότερα παιδιά θα έχουν αποφοιτήσει, αντί να χρηματοδοτήσει την ήδη έτοιμη άδεια που ο ίδιος ο ΟΣΚ εξέδωσε.

    Τέλος παρακάμπτεται με ευκολία η ιστορικότητα του κτίσματος, που στέγασε γενιές και γενιές μαθητών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας.

    Τώρα γιατί χάρηκε η Δήμαρχος είναι άξιον απορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ29 Νοεμβρίου 2011 στις 3:01 μ.μ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΜΑΥΡΑΚΗ ΧΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ Κ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφελή, η στατική ενίσχυση και η αντικατάσταση στέγης είναι κάτι πολύ περισσότερο απ ένα βαψιματάκι όσο αφορά την ασφάλεια του 1ου δημοτικού και μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί το ιστορικού χαρακτήρα κτίσμα του. Και μόνο αυτό αποδείχνει ότι ο χειρισμός της υπόθεσης από την διοίκηση Κόντου ήταν φιάσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aνώνυμε 3.01, τι μπαρούφες γράφεις βρε παιδί μου; Αυτό εσύ κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή