Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έτοιμο το Θερινό πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά


Θα υλοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας, παρά την έλλειψη επαρκούς χρηματοδότησης καθώς και τη σημαντική έλλειψη προσωπικού, το Θερινό πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.
Ο Ενιαίος Φορέας Δράσεων Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος θα διαθέσει τα κατάλληλα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου μας, θα συντονίσει τις διαδικασίες και τις εγγραφές αλλά κυρίως θα εποπτεύει και θα ελέγχει την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος. Έχει καταρτιστεί ένα
πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες ομαδικές δράσεις, αθλητικά και περιβαλλοντικά παιχνίδια, εκδρομές, κατασκευές δράσεις και ανακαλύψεις με την καθοδήγηση ειδικευμένων γυμναστών – παιδαγωγών.

Η Διάρκεια του προγράμματος είναι 4 εβδομάδες (25 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουλίου 2012) και το κόστος συμμετοχής είναι:
  • Για οικογένειες με 1 παιδί ορίζεται στα 150 ευρώ
  • Για οικογένειες με 2 παιδιά παρέχεται έκπτωση συνολικά 15%
  • Στις μονογονεϊκές οικογένειες με 1 παιδί και στους τρίτεκνους παρέχεται συνολικά έκπτωση 30%
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα Γραφεία του Ενιαίου Φορέα Δράσεων του Δήμου μας στα τηλέφωνα : 210-2026310 – 331 – 332 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή : 08.00 – 14.00. (Δ/νση : Ραιδεστού 21 – Νέα Χαλκηδόνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου