Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βιβλίο: Το μυστικό του Αδάμ

"...21 Δεκεμβρίου 2012: Μόνο ένα μέρος της ανθρωπότητας - όσοι έχουν επεκτείνει την εσωτερική τους όραση και την ικανότητα να διασχίζουν τη μεγάλη πύλη των διαστάσεων - θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την προέλευσή του και να κοιτάξει ξανά προς τα άστρα...". 2012, η χρονιά που αποκαλύπτεται στην ανθρωπότητα το
μυστικό της προέλευσής της. Το μυστικό του Αδάμ είναι ένα συγκλονιστικό σε πλοκή μυθιστόρημα και με δράση που εξελίσσεται στο Μεξικό, στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Το μυθιστόρημα του Fereirra είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες του συγγραφέα και παρουσιάζει μια διαφορετική άποψη για το τι θα συμβεί το 2012 σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια.
Πλοκή:
Ο παγκοσμίας φήμης επιστήμονας Αδάμ Ρούσος δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον φίλο του αρχαιολόγο και παλαιό συνεργάτη του πατέρα του Αχιλλέα Ευαγγέλου. Ο Ευαγγέλου τον ενημερώνει για μια νέα σπουδαία ανακάλυψη του και τον καλέι να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα και να έρθει στην Αθήνα για να τον βοηθήσει στην συναρπαστική  έρευνά του.
Ο Ρούσος καταφθάνει στην Ελλάδα συναντά την κόρη του Ευαγγέλου Αλεξία που τον ενημερώνει ότι ο πατέρας της έχει εξαφανιστεί.  Στο μυστικό γραφείο του  ανακαλύπτουν ότι η έρευνά του ήταν πάνω στην εξαφάνιση της Ατλαντίδας και στην εξέλιξη του ανθρώπινου DNA σε σχέση με το 2012 και τις προφητείες των Μάγια.
Με μεγάλη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι με στοιχεία που αναφέρονται στην πραγματική ύπαρξη και σκοπό του ανθρώπου στην Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου