Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σατανικό το σχέδιο της παπαδιάς...

Αμετανόητη εμφανίζεται η παπαδιά, η γυναίκα που φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός του συμβολαίου θανάτου του ίδιου της του άντρα !Εν τω μεταξύ, ο φερόμενος ως δράστης  -με τον οποίο η 43χρονη φέρεται να έχει ερωτικές σχέσεις-βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο είχαν προμελετήσει τις κινήσεις τους, σχεδιάζοντας με
κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς θα έκαναν ωστόσο οι πολλές αντιφάσεις που έπεσε η παπαδιά οδήγησαν την αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Η παπαδιά πάντως που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το ίδιο και ο εραστής της - φερόμενος ως δράστης - έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους.
 Από ώρα σε ώρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Πώς ξεκίνησε η παράνομη σχέση πάθους-Αναλυτικά το σχέδιο της δολοφονίας
Η 43χρονη είχε γνωρίσει τον 41χρονο από έναν κοινό τους φίλο πριν μερικούς μήνες. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση πάθους, όπου η 43χρονη φέρεται να μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της, στο 41χρονο. Η παπαδιά φέρεται να υποστήριξε πως στο διάστημα της παράνομης αυτής σχέσης, ακούγοντας τα προβλήματα της, ο 41χρονος την πίεζε να φέρει τον ιερέα στην περιοχή για να τον σκοτώσει.
Το αντίθετο φέρεται να ισχυρίζεται ο 41χρονος υποστηρίζοντας πως η 43χρονη  ήταν αυτή που ήθελε να γίνει το φονικό καθώς ήθελε να απαλλαγεί από έναν αποτυχημένο γάμο με «θύματα» τρία παιδιά.

Ο στόχος του παράνομου ζευγαριού ήταν να ζήσει τον έρωτά του ελεύθερο.
Ο ιερέας γνώριζε για την παράνομη σχέση
Ο ιερέας φαίνεται να γνώριζε καλά τα αίτια της κακής πορείας του γάμου του και αντιδρούσε στα όσα αντιλαμβανόταν. Σίγουρα όμως δεν περίμενε πως θα έπεφτε νεκρός από το όπλο του εραστή.
Το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας και η ομολογία
Η παπαδιά φέρεται να είχε ενημερώσει τον 41χρονο για την έλευσή της μαζί με τον σύζυγό της στην Ηλεία. Είχε προσχεδιαστεί και ο χρόνος και το δρομολόγιο ώστε να μπορεί ο δράστης να σκοτώσει και να κρυφτεί σε γνώριμα για αυτόν μέρη.
Το αυτοκίνητο, το γκρι Fiat Punto, το οδηγούσε η παπαδιά, έτσι με το πρόσχημα της φυσικής ανάγκης ήταν εύκολο να το κατευθύνει στο συγκεκριμένο χώρο που είχαν συμφωνήσει πως θα γινόταν το μοιραίο. Μόλις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ενώ απομακρύνθηκε η παπαδιά, ο δράστης που ήταν κρυμμένος πίσω από τα πεύκα και από απόσταση τριών μέτρων πυροβόλησε μια φορά τον ιερέα πισώπλατα.
Ο δράστης με ψυχραιμία έφυγε από το σημείο περπατώντας, καλύπτοντας μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων προς το χωριό του τους Κρουνούς. Στη διαδρομή πέταξε το όπλο σε μια λαγκαδιά, σημείο το οποίο υπόδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας χθες. Συνέχισε για το χωριό με τη μοτοσικλέτα του. Η παπαδιά, επέστρεψε μετά τον πυροβολισμό στο αυτοκίνητο και η συνέχεια από εκεί και ύστερα είναι λίγο πολύ γνωστή, υποστηρίζοντας έπειτα στους αστυνομικούς τα περί ληστείας με δύο δράστες σε μοτοσικλέτα και δύο πυροβολισμούς.
Η ομολογία
Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις επίμονες ερωτήσεις και ενώ η παπαδιά βρισκόταν «σοκαρισμένη» στο νοσοκομείο της Κρέστενας.
Τα όσα όμως περιέγραψε η 43χρονη κίνησαν την περιέργεια και σιγά – σιγά ήρθαν και οι πρώτες αντιφάσεις. Στην πορεία για να θολώσει τα νερά, δήλωνε,  όπως άλλωστε σας έγραψε και χθες το star.gr, στους αστυνομικούς πως ο ιερέας δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Κάτι που έπεφτε στο κενό, καθώς δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται από τα παιδιά της οικογένειας με τα οποία μίλησαν οι αστυνομικοί.
Ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου εξέταζαν πολλαπλά τα στοιχεία, πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης η 43χρονη φέρεται να μίλησε για τη σχέση με τον 41χρονο και σιγά – σιγά ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης. Ο φερόμενος ως εκτελεστής εντοπίστηκε το πρωί και προσήχθη στην Ασφάλεια. Νωρίς το μεσημέρι φέρεται να μίλησε και αυτός στους αστυνομικούς για το ότι είχε συμβεί. Λίγο μετά τις τρεις οδήγησε το διοικητή και τους άνδρες της Ασφάλειας στο σημείο που είχε πετάξει το όπλο μετά το φονικό και στη συνέχεια έγινε μια άτυπη αναπαράσταση στο σημείο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου