Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο της Παιγνιοθήκης



Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Παιγνιοθήκης την προηγούμενη βδομάδα. Οι πλούσιες εγκαταστάσεις προδιαθέτουν ευχάριστα τα παιδιά ειδικών δεξιοτήτων και
διευκολύνουν τις εθελόντριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό στο έργο τους. Ο ένας όροφος διατίθεται αποκλειστικά στο παιχνίδι με μεγάλο αριθμό επιτραπέζιων παιχνιδιών  και ο άλλος στα εργαστήρια όπως  ζαχαροπλαστικής, ζωγραφικής, χορού και διαφόρων κατασκευών. 
Τα παιδιά, οι γονείς και οι εθελόντριες, χάρηκαν  τον νέο δικό τους πλέον χώρο, χόρεψαν και γεύτηκαν τις λιχουδιές που είχε ετοιμάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, στην οποία και ανήκει η Παιγνιοθήκη.
Τα εγκαίνια προλόγισε η υπεύθυνη της Παιγνιοθήκης, Δημοτική Σύμβουλος Αγανίκη Καβακοπούλου η οποία ευχαρίστησε τις εθελόντριες για την προηγούμενη χρονιά. Τις κάλεσε με τις γνώσεις και εμπειρίες που απόκτησαν να συνεχίσουν το έργο τους ώστε η καινούργια σχολική χρονιά να είναι πιο αποδοτική και δημιουργική. Επίσης αναφέρθηκε στον εθελοντισμό που αποτελεί βασική συνιστώσα της κοινωνικής πολιτικής του δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας .
Στα εγκαίνια προσήλθε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων είδαμε την Δήμαρχο και πολλούς δημοτικούς συμβούλους από την συμπολίτευση και αντιπολίτευση.
 Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
Αγανίκη Καβακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου