Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τρώνε, παίζοντας...

Ενα τραπέζι, οκτώ καρέκλες και ένα φωτιστικό. Μοιάζει με μια καθ’ όλα αναμενόμενη περιγραφή για
μια γωνιά τραπεζαρίας.


 
Ομως το σύστημα Swing Table που σκαρφίστηκε ο designer Christopher Duffy είναι κάτι παραπάνω και κερδίζει στην λεπτομέρεια: τραπέζι και καρέκλες αιωρούνται ενώ το φωτιστικό στηρίζεται στο βασικό σκελετό – που θυμίζει κάτι από τα κρεβάτια με κουνουπιέρα. Θα μπορούσε εύκολα  να ληφθεί ως ένα ανεξάρτητο δωμάτιο μέσα σε έναν ενιαίο χώρο.        


Το λονδρέζικο στούντιο Duffy London, με επικεφαλής τον Christopher Duffy, ανέτρεξε στα παιδικά χρόνια, τότε που κάθε μπουκιά συνοδευόταν από παιχνίδι αλλά και σύντομες αποδράσεις από την ομήγυρη. Τώρα, το παιχνίδι δεν σταματά χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε από την θέση σας. Απλά… κουνάτε τη θέση σας.



Επειτα, το Swing Table μπορεί να αξιοποιηθεί άνετα και στα εταιρικά meetings! Το brainstorming θα μετατραπεί σε πραγματικά διασκεδαστική διαδικασία. Κοινώς, εργασία και χαρά σε απόλυτη εφαρμογή.  

Εξάλλου, το ίδιο το στούντιο επιχειρηματολογεί για την έμπνευση του Swing Table παραπέμποντας στα λεγόμενα του Tζορτζ Μπέρναρντ Σω: «Δεν σταματούμε να παίζουμε επειδή μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε επειδή σταματούμε να παίζουμε».




Αλλά μην θεωρηθεί ότι το Swing Table ξεσηκώνει τα πλήθη μόνο με τα κουνήματα του. Εχει και στοιχεία νοικοκυροσύνης: σκεφτείτε πόσο εύκολο γίνεται ξαφνικά το σκούπισμα με το πεδίο ελεύθερο από τις βάσεις καθισμάτων και τραπεζιού.
Υλικά κατασκευής: ξύλο καρυδιάς και ατσάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου