Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Διπλή συνεδρίαση αύριο στις 8.00

Με διπλή συνεδρίαση που προγραμματίζει για αύριο, Παρασκευή στις 8, φαίνεται ότι  απαντά η διοίκηση του Δήμου στο σημερινό σαμποτάζ της αντιπολίτευσης, που απουσίαζε από τη συνεδρίαση και, λόγω έλλειψης απαρτίας, δεν ελήφθη απόφαση για δυο σημαντικά θέματα: Τη ρύθμιση χρεών με την ΕΥΔΑΠ και την ένταξη
στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας», καθώς και τη λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.
Το παρασκήνιο, που οργιάζει στην πόλη, συγκλίνει στο ότι η αντιπολίτευση (Καλημέρα Όμορφη Πόλη και ομαδούλα Γρετζελιά) επιθυμεί την υπερψήφιση του θέματος με την ΕΥΔΑΠ -κυρίως για να μην υπάρξει οικονομική ασφυξία και τεθεί θέμα αμοιβών-, αλλά να καταψηφίσει το θέμα με τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο άλλο ένα κτύπημα όχι τόσο στη διοίκηση, όσο στν εύρυθμη λειτουργία του δήμου και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του. Σημειώνεται ότι Κέντρα Δια Βίου Μάθησης γίνονται στους περισσότερους Δήμους του Λεκανοπεδίου, χάρη στα οποία μπορούν να μάθουν υπολογιστές ή αγγλικά, εκατοντάδες συμπολιτών μας. 
 Ωστόσο, η απόφαση της Διοίκησης για δυο ξεχωριστές συνεδριάσεις αύριο το απόγευμα, ίσως σημαίνει ότι έχει έλθει σε ένα συμβιβασμό με μέρος της αντιπολίτευσης, προκειμένου να ψηφιστεί το θέμα με την ΕΥΔΑΠ και όχι εκείνο με τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. 
Σε κάθε περίπτωση, η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ; ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ; ΑΣ ΤΕΚΜηΡΙΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Γ ΔΙΑΛΟΓΗΣ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουν ξεφτησει και οι δυο. Συμπολιτευση και αντιπολιτευση. Ρεζιλια δηλαδη. σιγα μη το 2013 ειναι καλλιτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή