Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι διάσημοι φιλάνθρωποι του 2012

Η Taylor Swift αναδείχθηκε η πιο φιλάνθρωπη σταρ για τη χρονιά που τελειώνει σε λίγες ημέρες. Ο οργανισμός DoSomething.org κατέταξε πρώτη την 23χρονη σταρ της Country μουσικής στη λίστα με τους πιο φιλάνθρωπους διασήμους, καθώς αυτήν τη βδομάδα δημοσίευσε τη λίστα «Top 20 Celebs Gone Good of 2012». Η Taylor δώρισε 4 εκατομμύρια δολάρια στο
Country Hall of Fame Museum, ενώ αναγνωρίσθηκε και το γεγονός ότι υπήρξε η νεότερη βραβευμένη από το Κέντρο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι με το Βραβείο Ακτίνες Ελπίδας για το φιλανθρωπικό της έργο.
Σύμφωνα με το site, η Miley Cyrus ακολουθεί στη δεύτερη θέση των φιλάνθρωπων καθώς είναι ενεργό μέλος στη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση «Saving Spot! Rescue», που βρίσκει σπίτια για σκυλιά. Η νεαρή σταρ συνεργάζεται επίσης με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα «Save The Music», «Starkey Hearing» και το «Make-A-Wish».
Στην τρίτη θέση κατατάσσεται ο Channing Tatum για την προσφορά του στο Ίδρυμα Rainforest, ενώ η Lady Gaga που ίδρυσε τον δικό της μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Born This Way» κατατάσσεται στην τέταρτη θέση.
Πέμπτος είναι ο Justin Bieber, ενώ μέσα στην 20άδα βρίσκονται οι Robin Roberts, Pink, LeBron James, Selena Gomez, Ian Somerhalder, Jay-Z με την Beyonce, George Takei, Ben Affleck, Emma Stone με τον Andrew Garfield, Ryan Seacrest, Demi Lovato, Carrie Underwood, Olivia Munn, Sofia Vergara και Drew Brees.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου