Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Γλυκόπικρο σαββατοκύριακο για τον Ιωνικό



ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣ ΑΙΑΣ ΜΑΛΑΙΣΙΝΑΣ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ .Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη των ανδρών μας μέσα στην καυτή έδρα της Μαλαισίνας με 3-2 σετ και ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα .Μεγάλη μάχη έγινε σε όλα τα σετ αλλά η ψυχραιμία μας στο ται-μπρέικ (10-15)μας έδωσαν την νίκη  και μας έκαναν … να χαμογελάσουμε αυτό το
άσχημο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο .Η ομάδα του Κώστα Νικηφορίδη δια μία ακόμη φορά εντυπωσίασε και έδειξε ένα θαυμάσιο αγωνιστικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση στην πολύ δύσκολη έδρα της Μαλαισίνας.

ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΑ Ν ΙΩΝΙΑΣ 19-20 (6η αγωνιστική )  ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 0-3 ΣΕΤ (6η αγωνιστική ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ 81-52        (11η αγωνιστική !!

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΜΕ 27-26 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ !( 5η αγωνιστική ) ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΠ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ                                    ( 8η αγωνιστική) ΡΕΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ,Εφορος Καλοβυρνάς Κώστας,Προπονητής Νικηφορίδης Κώστας,Στατιστικολόγος Μπουραντζής Γιώργος.Αθλητές ,Ανεστόπουλος Γ, Γκιόκας Α,Ζαγγάνας Κ,Ηλιόπουλος Π,Καλογερόπουλος Κ,Κοντάρης Γ,Μακρόπουλος Γ,Μεσσαλάς Α,Νικητάκης Ν,Οικονόμου Α,Πατσιαλής Δ, Σαραντόπουλος Χ,Σχίζας Ν, Τσιαμπάς Γ, Φιλιππαίος Ε.
<<Εστάλη από το Λονδίνο αθλητικό υλικό-τις ημέρες των εορτών -για τις ανάγκες του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών από τον ένθερμο φίλο του Ιωνικού ΑΣ Αλέξανδρο Καλογερόπουλο. Η ενέργεια αυτή του συμπολίτη μας είναι άξια συγχαρητήριων και των ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ δημόσια για την προσφορά του>>Δ.Σ- ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΦ.
Η ομάδα Κορασίδων του Ιωνικού ΑΣ με κόουτς την Λούση Σύλλα κατέλαβε –τελικά-στον 2ο Όμιλο την 7η θέση με απολογισμό 13 βαθμούς ,4 νίκες 5 ήττες ,17-14 σετ .
2η ΦΑΣΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΙ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-0


1ο  Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων Εφήβων <<Ζαχαρίας Αλεξάνδρου>>
2η θέση οι Παίδες και οι Έφηβοι του Ιωνικού ΑΣ .Τα κύπελλα Π-Ε στον ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΚΑ
Την 14η αγωνιστική η ομάδα των Εφήβων του Μιχάλη Σοφιανού  μετά από εξαιρετική εμφάνιση ιδιαίτερα στην άμυνα πέτυχε πολύ σημαντική νίκη μέσα στο Μαρούσι επί της Νίκης με 55-45 .Η Παιδική μας ομάδα ηττήθει από την Νίκη Αμαρουσίου μετά από ικανοποιητική εμφάνιση<<Οι Παίδες θέλουν πίστωση χρόνου διότι και του χρόνου τα περισσότερα παιδιά θα αποτελούν τον βασικό κορμό της νέας παιδικής ομάδας -αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 >>είπε ο κόουτς Πάνος Βερζαμάνης.
Οι Έφηβοι έχουν πλασαριστεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι Παίδες στην 7η του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ  ΗΛIΚΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΧΑΝΤ   ΜΠΟΛ

Η Παμπαίδων είναι στην 2η θέση ( προκρίνονται οι 3 πρώτοι ) και η Παίδων στην 3η θέση ( προκρίνονται οι 3 πρώτοι ) και όλα δείχνουν ότι τελικά θα περάσουν στην φάση των ημιτελικών με τις άλλες Ενώσεις της ΟΧΕ .Η Εφηβική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση ( προκρίνονται οι 3 πρώτοι ) και μπορούμε να πούμε ότι το παλεύει για τα ημιτελικά με αντίπαλο τον Πανιώνιο ΓΣ(3ος ).

Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ εύχεται –  ΓΙΑ  ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2013 ΑΓΑΠΗ,   ΕΥΤΥΧΙΑ, ΥΓΕΙΑ,ΕΙΡΗΝΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου