Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Στη Μάδυτο θα γιορτάσει ο Δήμος τα Φώτα



Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013  και ώρα 10.30,  θα πραγματοποιηθεί η εορτή των  Θεοφανείων και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Μαδύτου. Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδέλφειας θα
τελέσει την κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στη Λίμνη του Άλσους.

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ…ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ4 Ιανουαρίου 2013 στις 6:19 μ.μ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΗ -ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ, Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΕ.ΑΘΕΟΦΟΒΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚΟ SITE...ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤE ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
  3. Φαρισαιε των 6:19 μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Ο Ναός του Αγίου Κοσμά αν δεν κάνω λάθος είναι Αγίου Βασιλείου και Αγίου Κοσμά και την 1η Ιανουαρίσου πανυγήριζε. Απο τη άλλη αν δεν το γνωρίζεις σε όλους τους Ορθόδοξους Ναούς εδώ και εκατοντάδες χρόνια στις 6 Ιανουαρίου γίνεται Μέγας Αγιασμός. Έτσι θα γίνει και σε όλους τους Ναούς του Δήμου μας. Μόνο που μετά τον αγιασμό στον Άγ. Γιάννη θα πάνε με τα πόδια και στη λίμνη. Εκεί προφανώς θα τους συναντήσει και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτησ αφού πρώτα θα έχει κάνει τον Μέγα Αγιασμό σε άλλο ναό της πόλης. Απλά πράγματαΤο που πηγαίνουν οι άρχοντες δεν αφορά την Εκκλησία για τις ακολουθίες της. Ασ πάνε όπου αυτοί επιθυμούν. Ετσι δεν είναι είναι; Υπάρχει πάντως μία τάξη που η κυρία δήμαρχος την τήρησε και την πρωτοχρονιά και έτσι παρακολούθησε την δοξολογία σε άλλο ναό απο αυτόν που αρχηκά βρέθηκε αν δεν κάνω πάλι λάθος. Εκτός και αν δεν έχω ενημερωθεί σωστά κ. Σειτανίδη οπότε διορθώστε το σχόλιο μου για να μην παραπληροφορούμε το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή