Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κλείνουν οι θέσεις

Κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για την κατανομή των αξιωμάτων στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Ακόμα και αυτή την ώρα δεν έχουν τελειώσει οι απανωτές συσκέψεις της δημάρχου με τους επιτελείς της και τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης για την τελική κατανομή των θέσεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που
έχουμε συλλέξει, υπάρχουν ήδη οι πρώτες αποφάσεις για ονόματα, και το μόνο που μπορεί να τις αλλάξει είναι κάποια "καραμπόλα" της τελευταίας στιγμής.
Φαίνεται ότι νέος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών θα είναι ο Γιώργος Καραβίας, ενώ για αντιδήμαρχος πρασίνου προορίζεται η M. Χατζηδάκη. Το όνομα που ακούγεται για τη θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών -χωρίς όμως να έχει "κλειδώσει" ακόμα, είναι αυτό του Νίκου Παπανικολάου. Ενδιαφέρον για την αντιδημαρχία των τεχνικών υπηρεσιών είχε εκδηλώσει και ο Αδαμάντιος Παΐδας, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα μετέχει στο νέο σχήμα και σε ποια θέση. Για τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών υπήρξε ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. Μαθαίνουμε ότι η δήμαρχος ζήτησε από τον Χαράλαμπο Μπόβο να παραμείνει αντιδήμαρχος αλλά σε άλλο αντικείμενο, και ο παλαιός τραπεζικός της αντέτεινε ότι το κομμάτι των Οικονομικών είναι αυτό που γνωρίζει καλύτερα και ότι θα ήθελε να παραμείνει έστω και αμισθί. Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν τελικά θα παραμείνει στη θέση του ο Χ. Μπόβος ή όχι. Ίσως στη σύσκεψη που είναι τώρα σε εξέλιξη υπάρξουν αποφάσεις, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Επίσης φαίνεται ότι οριστικοποιείται η ανάθεση της αντιδημαρχίας κοινωνικών υπηρεσιών στην Αγανίκη Καβακοπούλου. Ερωτηματικό παραμένει σχετικά με το αν και που θα αξιοποιηθούν οι Μιχάλης Κουτσάκης και Παύλος Κότσιρας.
Ένα σενάριο που διέρρευσε -το μεταδίδουμε με επιφύλαξη, αλλά συζητείται- είναι ότι υπάρχει μια κατ' αρχήν συμφωνία του Χάρη Τομπούλογλου με τον Παντελή Γρετζελιά για να στηρίξουν από κοινού άλλο στέλεχος της Νέας Προοπτικής για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τορπιλίζοντας την εκλογή του Γιώργου Παπακώστα. Το σενάριο αυτό δύσκολα θα υλοποιηθεί, καθώς προϋποθέτει την αποδοχή εκ μέρους εκείνου του προσώπου που θα προτείνει η αντιπολίτευση. Κι εδώ ακούστηκε το όνομα του Χαράλαμπου Μπόβου. 
Μένει να δούμε τι θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς, όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση, οι σχετικές ανακοινώσεις για αντιδημάρχους κλπ θα γίνουν μετά τις δημαιρεσίες της Κυριακής.

2 σχόλια:

  1. Διαμαντή, βλέποντας τη φωτογραφία μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να έχουμε Αντιδήμαρχο Κινέζο. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά θα ήθελα να το διαψεύσεις κατηγορηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή