Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τελευταίος αγώνας για έναν θρύλο;

Φωτογραφία αρχείου από τον αγώνα του Μοχάμεντ Αλι με τον Τζορτζ Φόρμαν, που έγινε στην Κινσάσα του Ζαΐρ στις 30 Οκτωβρίου του 1974. Εκείνο το βράδυ ο Αλι έφυγε από το ρινγκ νικητής κερδίζοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Σύμφωνα με τον αδερφό του, Ραχμάν Αλί, ο θρύλος της επαγγελματικής πυγμαχίας, που διαγνώστηκε με Παρκινσον το 1984, πλέον δεν μπορεί να
μιλήσει και πιθανώς θα πεθάνει τις προσεχείς μέρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μοχάμεντ Αλί δεν μπορεί πλέον να τον αναγνωρίσει.
Το καλοκαίρι του 2012 εμφανίστηκε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όπου περπατούσε υποβασταζόμενος από την σύζυγό του.
Ο Ραχμάν Άλι λέει ότι ο αδελφός του μπορεί να μην ζήσει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ κατηγορεί τη σύζυγό του ότι δεν επιτρέπει σε αυτόν και σε άλλους συγγενείς να τον επισκεφθούν.
Η κόρη του Μοχάμεντ Άλι, Μέι ωστόσο προσπαθεί να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του θείου της, υποστηρίζοντας ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο την Κυριακή και ότι ο πατέρας της ακουγόταν μία χαρά και μάλιστα καθόταν στον καναπέ και έβλεπε SuperBowl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου