Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Και "δόξα τω Θεώ" και "βόηθα Παναγιά"

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του Βόλεϊ Ανδρών επί του ΔΑΣ Δραπετσώνας με 3-0 σετ ,ΙΣΟΠΑΛΙΑ του Χαντ μπολ με την Αναγέννηση Βύρωνα 18-18 ,ΗΤΤΑ του Μπάσκετ Ανδρών στην Κατερίνη 72-65 και ΗΤΤΑ του Βόλεϊ Γυναικών στον Άγιο Δημήτριο με 3-1 σετ από
τον Αστέρα 
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ( Β ΕΘΝΙΚΗ ).Ήττα που μπορεί να του στοιχίσει την κατηγορία υπέστη οΙωνικός ΑΣ την  14η αγωνιστική στην Κατερίνη από τον τοπικό Αρχέλαο με 72-65 και βρίσκεται στην ..γραμμή του υποβιβασμού .Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Β Εθνική υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα .
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ(Α2 ΕΘΝΙΚΗ )Ενώ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ο Ιωνικός ΑΣ σε όλο το παιχνίδι ,ένα δίλεπτο αδράνειας ήτανε αρκετό για να  μας ισοφαρίσουνε στα τελευταία δευτερόλεπτα και να… γράψει Ιωνικός ΑΣ-Αναγέννηση Βύρωνα 18-18 στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου .
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ( Α2 ΕΘΝΙΚΗ ) Μεγάλη πορεία διαγράφει η Ανδρική μας ομάδα μετά και τις 4 τελευταίες νίκες της επί του  ΑΣ Αίαντα Μαλεσίνας 3-2 σετ,ΑΠΣ Ιωνικός 3-0 σετ ΑΚ Ζωγράφου 3-0 σετ και ΔΑΣ Δραπετσώνας 3-0 σετ. Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 8 νίκες,4 ήττες, 28-18 σετ και 23 βαθμούς.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( Α2 ΕΘΝΙΚΗ ) Στο αποφασιστικό παιχνίδι με τον Αστέρα ΑγίουΔημητρίου εκτός έδρας ο Ιωνικός σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης του και δίκαια ηττήθει με 3-1 σετ με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου