Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το λόγο έχει η Περιφέρεια

Και τώρα, το μπαλάκι είναι πια στην Περιφέρεια. Ήδη ο δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας απέστειλε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ "αδυναμία ύπαρξης προϋπολογισμού", η ίδια η δήμαρχος έχει
εξηγήσει στην Περιφέρεια όλη την κατάσταση εδώ, στο δήμο και... αναμένονται άμεσα οι πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, προκειμένου να λειτουργήσει στοιχειωδώς ο δήμος, πέρα από μικροπολιτική και προσωπικές στρατηγικές, που υπονομεύουν ακόμα και την πιο στοιχειώδη απαίτηση του δημότη να απολαμβάνει ορισμένες -μίνιμουν- υπηρεσίες από το Δήμο.
Διότι η Περιφέρεια δεν θα αποκαταστήσει απλώς τη δυνατότητα του δήμου να έχει προϋπολογισμό. Θα αναδείξει και τις ευθύνες όποιων σαμποτάρουν τη λειτουργία του δήμου, επειδή απλώς δεν γουστάρουν τη δήμαρχο. Αυτοί κι αυτές που κόπτονται για το καλό της πόλης ,αλλά ούτε δικό τους προϋπολογισμό παρουσίασαν, ούτε προτάσεις στο δήμο έκαναν, ούτε τον προϋπολογισμό ψήφισαν.
Μηδενιστικότερη αντιπολίτευση, ασφαλώς δεν υπάρχει πουθενά. Το έγραψε καλά ένας αναγνώστης μας: Τελικά θα την κάνουν συμπαθή τη δήμαρχο...
Πες το ψέματα...

2 σχόλια:

  1. Μια Διοίκηση που δεν μπορεί να διοικήσει λόγω έλλειψης πλειοψηφίας στο Δ.Σ. ή δέχεται να εφαρμόσει την πολιτική των άλλων που τυχαίνει να είναι περισσότεροι ή πάει σπίτι της.

    Το πιο τίμιο είναι: "χάνεις την πλειοψηφία, παραιτείσαι".

    Έτσι δεν γίνεται και στην Βουλή?
    Όταν η κυβέρνηση πέσει κάτω από 151 βουλευτές ή ζητά υποστήριξη από κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης (οπότε συνδιοικεί με αυτούς), ή (αφού θέλει να βαστήξει την αγνότητα της) παραιτείται και πάει σε εκλογές.

    Δεν λέω ότι η τωρινή αντιπολίτευση είναι καλύτερη από τη τωρινή Διοίκηση, ούτε ότι έχει καλύτερες προτάσεις.
    Θέλετε να χαρακτηρίσουμε την αντιπολίτευση σαν "την μηδενιστικότερη"?
    Να την χαρακτηρίσουμε.
    Αλλά παράλληλα πώς θα χαρακτηρίζαμε την Διοίκηση?

    Θέλετε να βάλουμε και τις 2 πλευρές στο ίδιο τσουβάλι?
    Να τους βάλουμε.
    Άρα καλύτερα να πάμε σε εκλογές να δούμε, μήπως η νέα Διοίκηση μπορεί να είναι καλύτερη, γιατί χειρότερη δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι.

    Και γιατί δηλαδή πρέπει να "γουστάρουν την Δήμαρχο", όταν όλη-μα όλη η Διοίκηση είναι για τα μπάζα, σαν τα μπάζα που υπήρχαν επί της Δεκελείας επί ένα μήνα και δεν τα μάζευε κανένας?

    Τι θα φοβηθούμε, μη χάσουμε τα κελεπούρια που μας ήρθαν από Χαλκηδώνα μεριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑΑΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΜΕΓΑΑΑΑΛΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή