Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές στην Ένωση Γονέων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προσκαλεί τους αντιπροσώπους  των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στη τακτική εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση που θα
γίνει τη Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:00 στα γραφεία μας, Κερκύρας 12 – Νέα Φιλαδέλφεια, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.       Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2.       Οικονομικός απολογισμός
3.       Έγκριση απολογισμών και απαλλαγή ευθυνών απερχόμενου Δ.Σ.
4.       Τοποθετήσεις μελών.
5.       Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
6.       Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξή νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, χωρίς άλλη ειδοποίηση.
            Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. της Ένωσης , την Εξελεγκτική επιτροπή, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την Ομοσπονδία Γονέων, μπορούν να κατατίθενται από τους νόμιμους αντιπροσώπους των Συλλόγων μέχρι και την Τετάρτη 6 Μαρτίου στα e-mail : e.s.g.k.nfiladelfias@gmail.com , jkatop@minedu.gov.gr ή στο fax 2103442230.
            Παρακαλούνται όσοι Σύλλογοι δεν έχουν αποστείλει τα έγγραφα νομιμοποίησης να τα παραδώσουν στην αρμόδια για τη συλλογή τους  κ. Χωρινού Αιμιλία μέχρι και τη Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 (τηλ. 6945810309)
Για το Δ.Σ. της Ένωσης
Ο Πρόεδρος                                        Ο Γ. Γραμματέας
 Γιάννης Κατωπόδης                            Στέφανος Μικρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου