Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πώς θα εορτασθεί η 25η Μαρτίου στην πόλη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»
Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08.00 π.μ. της 23ης Μαρτίου 2013 μέχρι και την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2013, όλων των Δημοσίων και
Δημοτικών Κτιρίων Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ, Καταστημάτων, Τραπεζών, Οργανισμών και οικιών της πόλης, καθώς και φωταγώγηση τους κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2013.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Α) Εορτασμός της Εθνικής Επετείου σε όλες τις Δημόσιες & Ιδιωτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Β) Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Τράπεζες κ.λ.π.
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
07.30 Θα σημάνουν οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.
 10.00 Τέλεση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στη δοξολογία θα παραστούν η Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες οι Πολιτικές, Δικαστικές, Αστυνομικές Αρχές, αντιπροσωπεία της Εθνικής Αντίστασης των Σχολείων, των Συλλόγων, των Ν.Π.Δ.Δ., του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ.λ.π.
 11.00 Μετάβαση στο Μνημείο Ηρώων της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως όπου θα διεξαχθούν τα εξής:
Έπαρση Σημαίας
Επιμνημόσυνη Δέηση
Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου της ημέρας από την Δήμαρχο.
Κατάθεση στεφάνων 
Τήρηση ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των ηρωικώς πεσόντων
Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
 12:00 Έναρξη Παρέλασης των Σπουδαστών, Μαθητών Αντιπροσωπείας Εθνικής Αντίστασης, Οδηγών, Προσκόπων και Εθνικών Οργανώσεων, μπροστά από τους επισήμους (πλατεία Πατριάρχου), με αφετηρία τη συμβολή των οδών Δεκελείας και Ελ. Βενιζέλου και τέρμα στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χατζηγεωργίου.
 17:00 Υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο Ηρώων της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως.
 Τελετάρχης για τη διαδικασία της κατάθεσης στεφάνου ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου μας, κ. Ζέτος Δημήτριος.
Τελετάρχης για τη διαδικασία της παρέλασης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου μας, κ. Μπέτζελος Κωνσταντίνος.
 Στον εορτασμό καλούνται να πάρουν μέρος οι Τοπικές Αρχές-Σύλλογοι-Ενώσεις-Σωματεία κ.λ.π. και όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου