Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Χωρίς προϋπολογισμό, αλλά με οδοντιατρικό έλεγχο



Την πραγματοποίηση προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου από εθελοντές οδοντιάτρους σε Δημοτικά  Σχολεία της πόλης μας, ξεκινά τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Πρόκειται για την πρώτη φάση του προγράμματος προληπτικής ιατρικής και προαγωγής υγείας σε
σχολεία, που υλοποιείται από τα μέλη – Δήμους του Εθνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Σημειώνεται ότι η επιλογή των σχολείων γίνεται από το Υπουργείο σε συνεννόηση με τις εκπαιδευτικές περιφέρειες.
Μετά από επικοινωνία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας με Οδοντιάτρους της περιοχής μας, ανταποκρίθηκε ικανοποιητικός αριθμός ιατρών για εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους και επελέγησαν οι κ.κ. Κενανίδης Χαράλαμπος και Ανθούλη Αγγελική.
Αύριο, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, η κα Ανθούλη θα εξετάσει τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας και την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο κ. Χαράλαμπος Κενανίδης τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα πραγματοποιηθεί έλεγχος με επισκόπηση για τερηδόνα, οδοντοφυΐα και εντοπισμός ορθοδοντικών προβλημάτων.
Η Δήμαρχος της πόλης μας κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη, θα ήθελε να εκφράσει και δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες για την θετική τους ανταπόκριση, στους εξαίρετους ιατρούς της τοπικής μας κοινωνίας κ.κ. Φιπλέρα Βασιλική, Κιτσοπούλου – Γκουλούντ Σάρα, Φωτόπουλο Χρήστο και Αργυρόπουλο Αθανάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου