Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εξαπλώνεται ο εθελοντισμός στην πόλη!

Ο Σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γ.Ε.Λ. διοργανώνει ημέρα περιβάλλοντος στο σχολείο. Την Παρασκευή 26/4/13 από της 09:00 το πρωί.
Μαθητές, καθηγητές, γονείς, εθελοντές και με την συνδρομή του δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας φυτεύουμε και
καθαρίζουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου .
Σας περιμένουμε όλους!  Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
 Ο Πρόεδρος του συλλόγου
Γιώργος Ανεμογιάννης

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια.
    Το παράδειγμά σας πρέπει να το ακολουθήσουν όλα τα σχολεία. Θα πρότεινα (αν δεν το έχετε σκεφτεί), να δημιουργήσετε ομάδα εθελοντών από μαθητές και καθηγητές που θα αναλάβουν αφενός την περιποίηση και προστασία όσων φυτευτούν και αφετέρου το πότισμά τους το καλοκαίρι.
    Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα που υπαρχει και αυτο το μυαλο στη πολη μας τι θα καναμε.εδω και 15 χρονια που υπαρχουν περιβαλλοντικες ομαδες στα σχολεια υπαρχει και ομαδα για την φροντιδα τους.ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενοχλεί που βγήκε ο άνθρωπος και είπε δημοσίως συγχαρητήρια? Πάτε καλά εκεί στο "καλημεράδικο"? Τι να κάνουμε? Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θα προσκυνήσουν ποτέ τον Τομπούλογλου και θα τον ξεμπροστιάζουν, όπως ο ΚΥΡΙΟΣ Καβακόπουλος, μια προσφώνηση που δεν κολλάει σε άλλους. Κάντε καμιά αντιγραφή των Ατενίστας και αφήστε ήσυχα και τα παιδιά και τα σχολεία και τους γονείς.

      Διαγραφή
  3. μονο που παλι η καλημερα ηταν μεσα στα παιδια και σημερα,παντου να ανακατευτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή