Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι στο συνέδριο θα συζητηθούν τα πάντα, ακόμη και το ενδεχόμενο να
συνεργαστούν, κάτι που διαρρέεται έντονα τον τελευταίο καιρό, με τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε όμως, αναφερόμενος σε πιθανή συνεργασία, ότι δεν θα κάνουν πίσω στην ιδρυτική τους διακήρυξη. «Δεν είμαστε πατερίτσα κανενός», είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε δε ότι θα ζητήσουν άμεση διαγραφή του χρέους και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα εξόδου από το ευρώ. Ανέφερε ακόμη ότι στην πολιτική δεν μπορούν να υπάρχουν τα ίδια πρόσωπα και τόνισε ότι «Η πρότασή μου θα είναι ο πρόεδρος όπως και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη του κινήματος να μπορούν να έχουν μόνο δύο θητείες».

15 σχόλια:

  1. και μετά τις 2 θητείες που δεν θα μπορείς να ξαναβάλεις υποψηφιότητα, εμείς με ποιόν θα γελάμε?

    Ποιός θα μας ειδοποιεί, ότι γίνονται ψεκασμοί να κλείνουμε τα παράθυρα?

    αχ, κρίμα βρε πανούλη, τέτοιοι ογκόλιθοι της πολιτικής να χάνονται έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μην ανησυχείς για τον Πάνο. Μετά τις 2 θητείες ή θα κάνει άλλο κόμμα ή θα προσχωρήσει αλλού. Μπορεί και στο Συριζα, αν δεν έχει διαλυθεί μέχρι τότε. Εκεί τους μαζεύουν όλους!

      Διαγραφή
    2. Εσύ Ζιζελάκι τράβα να βγάλεις καμιά φωτό με τον Μπενίτο Βενιζέλο στο ΠΠΙΕΔ και μην ασχολείσαι με τους άλλους. Περίγελος έχεις γίνει. Σοβαρέψου πια, όσο μπορείς.

      Διαγραφή
    3. Εγώ θα βγάζω φωτογραφίες με όποιον θέλω. Εσύ κοίτα να μην σου πέσει κανένα νεφελιμ στο κεφάλι. Να περπατάς και να κοιτάς συνέχεια προς τα πάνω, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

      Διαγραφή
  2. Αν στο καμμενοσυριζέικο υπήρχε έστω και η στοιχειώδης σοβαρότητα, θα είχε, ίσως, νόημα να ζητήσουμε να μας εξηγήσει ο κ. Καμμένος πως ακριβώς νομίζει ότι μπορεί να συνδυάσει την άμεση διαγραφή του χρέους (προφανώς μονομερώς) με την παραμονή της χώρας στο ευρω, όπως ο ίδιος λέει.
    Δεν νομίζω όμως ότι έχει αξία ούτε και η ερώτηση, πολύ απλά γιατί ο "Πρόεδρος" πετάει λόγια του αέρα που δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς. Το γνωρίζει και ο ίδιος, άλλωστε. Τόσο βλάκας πια δεν είναι.
    Είναι όπως το σκίσιμο, η αναστολή ή η κατάργηση του μνημονίου που λέει ο έτερος επίδοξος σωτήρας της χώρας.
    Και αφού είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, έχω να προτεινω στον Τσίπρα και τον Καμμένο μια ριζοσπαστική πρόταση. Να απαιτήσουν να φύγει η Γερμανία από το ευρω, αφού αυτή ευθύνεται για όλα. Επίσης η ΕΚΤ να δανείζει όλα τα κράτη της ευρωζώνης όποτε χρειάζονται χρήματα, χωρίς υποχρέωση να τα επιστρέφουν.
    Και θα έχουν και διεθνείς συμμάχους, όπως ο Μπέπε Γκριλλο, η Τσιτσιολίνα και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς όλη τη σοβαρότητα την πήρες εσύ κι ο αδελφός σου. Σώστε μας όπως σώσατε τόσα χρόνια και την πόλη, θλιβερά πασοκικά αποβράσματα, μέχρι πρότινος χειροκροτητές και κλακαδόροι του "θείου".

      Διαγραφή
    2. Εσύ με ποιούς είσαι; με αυτούς που λένε ότι μας ψεκάζουν ή με αυτούς που τη Δευτέρα το σκίζουν, την Τρίτη το καταργούν, την Τετάρτη το παγώνουν, την Πέμπτη το διαπραγματεύονται και τις άλλες μέρες όπως.... ξυπνήσουν; Ή που σκίζουν τα ρούχα τους για την "αδικία" στην Κύπρο που κουρεύουν τις καταθέσεις; Γιατί προεκλογικά έλεγαν ότι θα υπάρξουν υποχρεωτικά "δάνεια" από τους καταθέτες.
      Για σοβαρότητα μη μιλάτε....δεν είναι προνομιακό σας πεδίο, πολιτικοί απατεώνες!

      Διαγραφή
    3. Πάντως πασόκος ευτυχώς δεν ήμουν ποτέ. Εσύ βέβαια δεν ντρέπεσαι γι' αυτό αλλά ποιός σου είπε ότι η στοιχειώδης νοημοσύνη είναι το δικό σου προνομιακό πεδίο;

      Διαγραφή
    4. Ευτυχώς που δεν ήσουν ποτέ Πασοκος. Το Πασοκ, από την εμφάνισή του έως σήμερα το ψήφισαν έστω και μια φορά πάνω από τα 2/3 των Ελλήνων ψηφοφόρων. Και ως πρώην μεγάλο κόμμα συγκέντρωνε τα πάντα και τους πάντες. Από προοδευτικούς και αγνούς δημοκράτες έως λαμόγια που πήγαιναν για το προσωπικό τους συμφέρον.
      Δεν είχε ποτέ ηλίθιους και ανόητους. Άρα, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που δεν ήσουν ποτέ Πασοκος.

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΒΗ ΤΟ ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΕΛΑΔΟΥΡΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ Ε ΦΤΥΝΕΙΣ!

      Διαγραφή
  4. Βγάλε καμιά φωτογραφία και την Παπαρήγα να σεργιανάει μόνη κι έρημη – άντε νάχει παρέα και κανέναν παλιό KUTVη ή Λεμονοσωφικό - με μια κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο να δείχνεις στα εγγόνια σου τι θα πει μουσείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ τα βρήκαν οι ΠΑΣΟΚοΚΚΕδες και ψήφισαν Πρόεδρο ‘ομοιόμορφα’, οι Τσιπροκαμμένοι μας μάραναν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω η Νεοδημοκρατικοαριστεροπασοκική κυβέρνηση. ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΡΕ. . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποσύρθηκε και ο Γιωργάκης, πάει κι η Αλέκα, άστα μεγάλε, δράμα, έχασε η σάτιρα, που λέει και ο Λαζόπουλος. Παρηγορήσου με Σαμαροφωτοβαγγέληδες. Τρία σε ένα. Σαν απορρυπαντικό για ξέπλυμα . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή