Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αρχίζει η Αναγέννηση

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ ανοίγει με τις σημερινές εκλογές της Ερασιτεχνικής (στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο President). Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας η Ένωση θα περάσει σε νέα εποχή, με
τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει το γενικό πρόσταγμα.
Ο «τίγρης» στηρίζει ξεκάθαρα το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου και του Αλέξη Αλεξίου με την ονομασία «Αναγέννηση για την ΑΕΚ», το οποίο και αναμένεται να επικρατήσει.
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους δύο άνδρες, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι εκείνος θα ασχοληθεί μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο μετά τη διάλυση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ περνάει στην Ερασιτεχνική.
Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να διορθώσει το λάθος που είχε γίνει το 2005 και κράτησε την ΑΕΚ οχτώ χρόνια μακριά από την ιστορική της έδρα.
Όλο αυτό το διάστημα ο Μελισσανίδης έχει κάνει τις απαραίτητες για να επιστρέψει η ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας επαφές με κατασκευαστές σε Ιταλία και Ελλάδα για την ανέγερση του νέου γηπέδου στα πρότυπα του «Juventus Stadium».
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επέστρεψε χθες από τη Γαλλία και δεν αποκλείεται σήμερα να παρευρεθεί στον χώρο που θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, δίνοντας από εκεί το σύνθημα για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα, η παραμονή της Ένωσης στο ΟΑΚΑ δεν άρεσε σε ορισμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι «ψήθηκαν» με την προοπτική του Ελληνικού.
Ωστόσο, το γεγονός ότι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έχει μεγαλύτερη χωρητικότητά δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου να κατεβάσουν την τιμή στα εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με αυτό που είχαν σκεφτεί αρχικά.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου