Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Εννιακόσιες (900!) φάρσες μέσα σε ένα πρωί!

Μια νεαρή γυναίκα με έντονα ψυχολογικά προβλήματα είχε γίνει πραγματικός εφιάλτης για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο τηλεφωνικό κέντρο «100» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τηλεφωνώντας χωρίς λόγο αλλεπάλληλες φορές με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τις γραμμές επικοινωνίας!

Μόνο σε ένα πρωινό, στις 8 Οκτωβρίου, η 25χρονη Κορίνθια είχε καλέσει από το κινητό της την Άμεση Δράση στον αριθμό «100» συνολικά... 900 φορές, από τις 6 τα ξημερώματα ως τις 2 το μεσημέρι! Αλλά και πολλές άλλες φορές, τηλεφωνούσε άσκοπα κρατώντας ανοικτές και τις δύο γραμμές του «100», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν οι πολίτες που είχαν πραγματικά ανάγκη!

Ωστόσο, η 25χρονη δεν φρόντιζε καν να κρύψει τον αριθμό του κινητού της κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου που ανέλαβαν να την εντοπίσουν, ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου από την Εισαγγελία της πόλης. Η άδεια δόθηκε, τα στοιχεία της βρέθηκαν και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα «περαιτέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου