Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Σε κλοιό διοδίων η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

Όσοι θεωρούν ότι με τη λειτουργία των νέων σταθμών διοδίων στις εισόδους της ε.ο. Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου "καθάρισαν", θα απογοητευτούν όταν διαβάσουν τα παρακάτω.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι προωθείται προς υλοποίηση ένα πολύ πιο φιλόδοξο πρόγραμμα κατασκευής νέων διοδίων, το οποίο θα "πιάνει" όλους όσοι χρησμιοποιούν τις διάφορες κάθετες προς την εθνική οδό για να "κατέβουν" από τα προάστια προς το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η πρώτη σκέψη που γίνεται είναι τα διόδια αυτά να λειτουργούν με μια απλή ηλεκτρονική κάρτα, χωρίς δηλαδή τη διαμεσολάβηση του ανθρώπινου παράγοντα.

Είναι όμως άγνωστο, προς το παρόν τουλάχιστον, τι θα συμβαίνει με όσους θα είναι επισκέπτες σε αυτές τις περιοχές και κατά συνέπεια δεν θα έχουν φροντίσει να την προμηθευτούν. Αυτό είναι ένά από τα θέματα που τελούν υπό διερεύνηση, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιλυθεί. Αλλωστε δεν είναι και το πιο βασικό.

Αυτό που είναι αυτή τη στιγμή βασικό αντικείμενο διαπραγμάτευσης έχει να κάνει με το ποσό όπου θα διαμορφωθεί το διόδιο σε αυτά τα περάσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά από χιλιάδες κόσμο, που ανεβοκαταβαίνει από το κέντρο στα προάστια κι αντίστροφα.

Ετοιμαστείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου