Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτες ζυμώσεις...

Απίστευτες ζυμώσεις και μυστικά ραντεβού πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο σε σπίτια πολιτικών, ξενοδοχεία ακόμη και σε πρυτανικά γραφεία. Αυτά ίσως γίνονται εκτός Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας, αλλά όποιες εξελίξεις κι αν δρομολογηθου΄ν, είναι βέβαιο ότι θα μας επηρεάσουν άμεσα.

Εκτός από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Λ. Παπαδήμο ο οποίος έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς για την ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, ο Αλέκος Παπαδόπουλος φέρεται να έχει συναντηθεί διαδοχικά με τον Σημίτη και το σύνολο των υπουργών της παρούσας κυβέρνησης που διαφοροποιούνται από τις αποφάσεις Παπακωνσταντίνου.

Εκείνος όμως που κινείται διακριτικά αλλά εξίσου αποφασιστικά, είναι ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης, κορυφαίο μέλος της Βρετανικής ακαδημίας και ένθερμος υποστηρικτής της στροφής της Ελλάδας προς τη Ρωσία. Ο Μαρκεζίνης έχει συνταχθεί στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος δημιουργεί το δικό του «πολιτικό κίνημα αφύπνισης» και πρόσφατη ομιλία του στη Θεσσαλονίκη παρακολούθησε πλήθος επιχειρηματικών παραγόντων και ... απεσταλμένων τους.
Το όνομα του Μαρκεζίνη ακούγεται ολοένα και περισσότερο για συμμετοχή του σε ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση, όχι όμως ως πρωθυπουργού αλλά ως υπουργού Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου