Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οι "τσιριτσάντζουλες" στη "Στρούγκα"

Το βράδι της Παρασκευής στις 8 θα παρουσιαστεί σε θέατρο σκιών στη "Στρούγκα" (έναντι Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας) το έργο "Ο Καραγκιόζης τρομοκράτης". Δυο μέρες αργότερα η ομάδα παιδικού κουκλοθέατρου "barutti" παρουσιάζει στον ίδιο χώρο (Κυριακή στις 11.20 το μεσημέρι) την παράσταση "στιγμές αγάπης".

Τα μάθαμε από το http://katalipsinf.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Σας είχα παρεξηγήσει πριν καιρό. Μου είχατε αφήσει μια γεύση πικρής δεξιίλας. Οτι είστε δεξιός βέβαια είναι πασιφανές. Όμως συγχαρητήρια για το γεγονός ότι δίνετε βήμα στην «Στρούγκα» και την αποδέχεστε ως αυτό που αληθινά είναι. Όχι μια ...γιάφκα τρομοκρατών και ...αναρχοάπλυτων, αλλά ένας ελευθεριακός χώρος δημιουργίας και έμπρακτης και μη πομπώδους αλληλεγγύης, που έχει κερδίσει τον σεβασμό των γειτόνων πρώτα απ' όλα. Από εκεί ξεκινάνε πολλά. Στο κάτα πόσο σε εκτιμούν οι γείτονές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πικρής δεξιίλας"; Δηλαδή υπάρχει και "γλυκιά δεξιίλα" κατά τη γνώμη σας; Πάλι καλά...

    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, τα οποία λόγω θέσεως (επειδή δεν περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα από εμένα) εκλαμβάνω ως ειλικρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή