Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Έκπληξη και συγκίνηση...

Η σκηνή είναι πραγματική, έγινε όπως την περιγράφουμε και δεν βάζουμε ούτε ένα "και" σε όσα μας αφηγήθηκαν:


Είναι βράδυ της Κυριακής 14/11, η μάχη μεταξύ Νέας Προοπτικής και Καλημέρα Όμορφη Πόλη έχει τελειώσει κι αρχίζουν να  καταφθάνουν εκατοντάδες πολιτών στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Αποστολάκη, περιμένοντας την Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη να μιλήσει ως εκλεγμένη Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας.

Πρώτος- πρώτος στους πανηγυρισμούς ο Παντελής Γρετζελιάς, δέχεται συγχαρητήρια και ευχές από όλους. Κάποια στιγμή τον πλησιάζει μια ηλικιωμένη κυρία, ντυμένη στα μαύρα και τον ρωτά: "Είστε ο κύριος Γρετζελιάς;" Εκείνος κοντοστέκεται για λίγο, με την έκπληξη στο πρόσωπό του (πώς είναι δυνατό να μη με γνωρίζει; ίσως αναρωτιόταν...) και απαντά ένα αμήχανο "ναι".

Η ηλικιωμένη κυρία τότε τον ρωτά: "Μπορώ να σας φιλήσω;" Ακόμα πιο έκπληκτος ο Π. Γρετζελιάς γνέφει καταφατικά. Τότε η κυρία τον ασπάζεται στο μάγουλο και, πριν εκείνος προλάβει να τη ρωτήσει για την ταυτότητά της, εκείνη του την αποκαλύπτει: "Είμαι η μητέρα της Έφης"!

Στη συνέχεια οι δυο τους απομακρύνθηκαν και συζήτησαν αρκετή ώρα, μακριά από "μαρτυριάρηδες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου