Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πλευρά Τομπούλογλου: Πραγματικός μας αντίπαλος είναι ο κύριος Γρετζελιάς!

Κατά το τελευταίο τριήμερο είναι σαφές ότι ο Χάρης Τομπούλογλου είναι εξαιρετικά προσεκτικός στο χειρισμό της προεκλογικής εκστρατείας, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Αποστολάκη (ο ίδιος ο κ. Τομπούλογλου έβγαλε μια ανακοίνωση την οποία δημοσιεύσαμε αυτολεξί).

Παράλληλα, το περιβάλλον του συνδυασμού του, υποστηρίζει ότι αντίπαλος την προσεχή Κυριακή ΔΕΝ είναι η κυρία Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, αλλά πραγματικός αντίπαλος στην κάλπη είναι ο πρώην Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Παντελής Γρετζελιάς, ο οποίος οργάνωσε όλη αυτή τη μεθόδευση, προκειμένου να διοικεί το Δήμο από το παρασκήνιο.

Υπάρχει σε εξέλιξη μια προσπάθεια από το συνδυασμό "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" αυτή η πλατφόρμα να διοχετευθεί σε όλη τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα.

4 σχόλια: