Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σκηνές ντροπής και πάλι στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν λόγια. Δείτε τα επεισόδια, δείτε σκηνές απάνθρωπες ένθεν κακείθεν, δείτε τον αιμόφυρτο βουλευτή Χατζηδάκη, είναι να ντρεπόμαστε...



Χωρίς λόγια...

4 σχόλια:

  1. Ανεργος αλλά όχι άεργος16 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:17 π.μ.

    Σίγουρα εικόνες σαν τις χθεσινές είναι σοκαριστικές. Όμως, αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και κατά το δυνατόν αντικειμενικά, πρέπει να σταθούμε σε μια λεπτομέρεια. Αυτοί που προπηλάκισαν τον πρώην υπουργό δεν ήταν (τουλάχιστον όπως φάνηκε στο video που έπαιξαν τα κανάλια) ούτε κουκουλοφόροι ούτε αντιεξουσιαστές ούτε τσογλάνια. Ήταν άνθρωποι που πολύ απλά καλούνται να ρίξουν δραματικά το βιωτικό τους επίπεδο και τον τρόπο ζωής τους. Νομίζω πως το χθεσινό περιστατικό ήταν μόνο η αρχή και πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει θύμα. Παρά το γεγονός όμως ότι είμαι εκ πεποιθήσεως κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται, δεν μπορώ να αδικήσω τους ανθρώπους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουκουλοφόροι θα γίνουν οι πολιτικοί κι οι μεγαλοδημοσιογράφοι-παπαγαλάκια του συστήματος για να μην τους αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Όταν ξυλοκοπείται ένας βουλευτής όπως ο Χατζηδάκης ο οποίος στο κάτω κάτω ούτε σε σκάνδαλα έχει εμπλακεί, ούτε τους τόνους έχει ανεβάσει ποτέ, φανταστείτε τί έχει να γίνει με άλλους -ας μην πω ονόματα- που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και τη διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά τον πολυέλαιο ρε παιδιά! Όπα! Άνοιξε λίγο η μυτούλα του και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Για τα καρκινογόνα χημικά που ψέκαζαν αβέρτα τα ...όργανα της τάξεως, τα οποία Διεθνείς Συνθήκες τα έχουν χαρακτηρίσει απαγορευμένα ακόμα και για πόλεμο γιατί δεν λέτε τίποτα; Αυτό είναι ντροπή! Όχι δυο-τρεις μάπες που έφαγε το ντοράκι ο Χατζιδάκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δύο προτελευταίες εικόνες είναι όντως εικόνες ντροπής. Πάνοπλοι ψεκάζουν καρκινογόνα χημικά ανθρώπους που δεν είναι κουκουλοφόροι και κάνουν 3-4 μαζί επίδειξη ισχύος σε έναν (επίσης μη κουκουλοφόρο) νέο άνθρωπο.
    Οι υπόλοιπες είναι δίκαιη αγανάκτηση για όλο τον μισανθρωπισμό των πολιτικών μας και των οργάνων του.
    Ο Χατζηδάκης και λίγους μήνες πριν ο Κακλαμάνης ήταν μόνο η αρχή. Απομένουν άλλοι 298.

    ΑπάντησηΔιαγραφή