Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τη Δευτέρα ο Φώτης Κουβέλης ξανά στη Νέα φιλαδέλφεια


19 σχόλια:

  1. Τον φουσκώνουν κι αυτόν όπως κάποτε φούσκωναν τον Τσίπρα που τον είχαν φτάσει ως το 18,5% για να πιέσουν τον Γιώργο! Μόνο που σ΄ αυτόν βάζουν πράσινο ήλιον για να σηκωθεί ψηλά και να υψώσει ανάχωμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που κατευθύνεται αριστερά! Όπου πήγε το ΔΝΤ διαλύθηκαν τα κυβερνητικά κόμματα και την θέση τους κατέλαβαν νέα που διασφάλισαν την ομαλή εξέλιξη της αποπληρωμής των τοκογλύφων... Δικός τους άνθρωπος είναι κι αυτός, αλλιώς θα έμενε στον ΣΥΝ και όλοι μαζί θα έπαιρναν αυτοδυναμία στις εκλογές!
    Πάντως εδώ τους γνωρίσαμε από κοντά με του Κοντοβατίδηδες και δεν θέλουμε να τους ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πάει τόσο άκρα δεξιά το ΠΑΣΟΚ, που ακόμη κι αυτός ο Κουβέλης μοιάζει να παραμένει ελαφρά αριστερά του...Μην ψηφίζετε λοιπόν Γιωργάκη, ψηφίστε Φωτάκη στις εκλογές που έρχονται αν θέλετε να πληρώσετε όλα τα χαράτσια και τα μελλούμενα με... αριστερή σφραγίδα! Το ακούσατε δυσαρεστημένοι ΠΑΣΟΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργηδες ηρεμιστε, σας εχει μαθει ολη η πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 201226 Ιανουαρίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

    ΚΑΛΥΒΟΠΕΠΕΔΟΠΑΝΤΕΛΟΧΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΣΟΣΤΡΟΥΓΓΙΔΕΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ,ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος πεινάει και τα δεκανίκια του συστήματος περιοδεύουν προς εύρεση ηλιθίων ψηφοφόρων και χειροκροτητών.
    Μα το Θεό, οι αγρότες από τη Βοιωτία, που μοίρασαν κηπευτικά στον κόσμο προχτές, πιο πολλά έχουν να προσφέρουν από τον κάθε κύριο Κουβέλη, που περιφέρεται κόβοντας πίτες με φλουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΛΗ!

    ΠΕΡΝΑ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΨΗΛΟΣ!!
    (ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ...ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΑ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΕ" ΜΕΤΑ,ΕΚΕΙ...ΣΤΑ ΨΗΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήρθε η ώρα λοιπόν η ΠΑΣΟΚομισθοτροφοδοτούμενη από τον ευρύτερο δημόσιο κορβανά συνιστώσα της «αριστεράς» να παίξει το ρόλο της. Αφού αποσχίσθηκε από τις άλλες συνιστώσες, από τις οποίες μετά από πολυετή συμπόρευση ανακάλυψε ότι τη χωρίζουν αβυσσαλαίες πολιτικο-ιδεολογικές διαφορές δημιούργησε το μόρφωμα της Δημοκρατικής Αριστεράς (η άλλη δηλαδή δεν είναι δημοκρατική;) με σκοπό να δημιουργήσει ανάχωμα στη φυγή των δυσαρεστημένων ΠΑΣΟΚων προς τον Τσίπρα και το ΚΚΕ, τους οποίους αν πιστέψουμε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις φαίνεται να μαζεύει, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της προτίμησης των ψηφοφόρων. Ας κάνουμε λοιπόν μιά υπόθεση εργασίας: Στις επερχόμενες εκλογές η Ν.Δ. αναδεικνύεται πρώτο κόμμα και η ΔημΑρ δεύτερο. Ο κ. Σαμαράς που θα πάρει την εντολή δεν προβλέπεται να σχηματίζει κυβέρνηση διότι απλούστατα δεν τον συμφέρει η ανάδειξη του ΛΑΟΣ σε ρυθμιστή του χώρου. Την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα λάβει τότε ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος. Σκέφτεστε τον κ. Κουβέλη πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης αριστερής σοσιαλδημοκρατίας, δημοκρατικού σοσιαλισμού, πολιτικής οικολογίας και ριζοσπαστικού μεταρρυθμισμού με την κα Ρεπούση Υπουργό Εθνικής Παιδείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι τόσα... πολλά τα μέλη και οι φίλοι του ΔΗ.ΑΡΙ. στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, που αντί για πίττα το πιθανότερο είναι να κόψουν μελομακάρονο ή κουραμπιέ.
    Δεν θα τον αφήσει έτσι όμως τον Σταυράκη το ΠΑΣΟΚ. Θα έρθουν και από αλλού για να κάνει ο ψηλός τη λεζάντα του μιας και πάει για βουλευτής του ΔΗ.ΑΡΙ. Γιατί για δήμαρχος η πόρτα έχει κλείσει ανεπιστρεπτί. Μπορεί να είμαστε... λαλάκες οι Φιλαδελφειώτες αλλά εγωκεντρικούς και αλλαζόνες Κοντοβατίδηδες δεν ξαναψηφίζουμε.

    Υ.Γ.: Όχι δεν έκανα λάθος στο κείμενο που ανέφερα το ΠΑΣΟΚ. Έτσι κι αλλιώς και το ΔΗ.ΑΡΙ. ΠΑΣΟΚ είναι. Με λίγο κόκκινο μήπως ψαρώσει κάνα θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πάω σίγουρα, αρκεί να παρουσιάσει ο Πουλάκης τα άπαντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά μην μας δουλεύουν... Είδατε πουθενά κανένα ρεύμα που να δίνει στον ΠΑΣΟΚουβέλη τα ποσοστά που λένε οι δημοσκοπήσεις;! Στημένα είναι τα γκάλοπ για να του δώσουν αέρα να μπει στην βουλή και να τσοντάρει σε κυβερνήσεις της τρόικας... Να μου θυμηθείτε ότι ούτε στην βουλή δεν θα καταφέρουν να μπουν, αλλά και ότι θα χρησιμοποιηθούν είτε από ΠΑΣΟΚ είτε από ΝΔ είτε από τους επιγόνους τους ως η... αριστερά που επικυρώνει τις αντιλαϊκές πολιτικές των τοκογλύφων και του κεφαλαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΟΝΤΟΒΑΤΙΔΟΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥΣ. ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πρώτους και καλύτερους τους νυν και τέως εργαζόμενους στην «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ». Μετά τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ στα λιμάνια αναρωτιέμαι, μήπως το ΚΚΕ έχει και κρουαζερόπλοια;

      Διαγραφή
  12. Με... ρετάλια δύσκολα φτιάχνεις φόρεμα της προκοπής, φτιάχνεις όμως σίγουρα εξαιρετικές κουρελούδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη, η συζήτηση έχει εκτραπεί σε προσωπικές επιθέσεις, γι αυτό τη σταματώ εδώ. Φυσικά δεν δημοσιεύω το τελευταίο σχόλιο που αφορά προσωπικά δεδομένα συμπολιτών μας. Είναι τόσο δύσκολο να μιλάμε πολιτικά; Η Αριστερά πάντα είχε παράδοση σε αυτό. Γιατί το εκτρέπετε σε προσωπικές κόντρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 11.45
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 1961!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ! ΕΞΑΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατί μόνο Αριστερά δεν είναι αυτό το μόρφωμα κ. Σεϊτανίδη.

    Αριστερά σημαίνει προοδευτικότητα και όχι λιβάνισμα δικτατοριών, όπως έκανε πολύ πρόσφατα το ΚΚΕ με τον λαοπρόβλητο!!! πατερούλη της Βόρειας Κορέας που μας άφησε χρόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξαιρετικά πολιτικά σχόλια! Αποδεικνύεται όχι μόνο ότι έκανε άριστα η ανανεωτική πτέρυγα που αποχώρησε από το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά ότι το έκανε πολύ καθυστερημένα...Κι επειδή ο τόπος έχει ανάγκη τον υπεύθυνο αριστερό λόγο, κάποιοι στεναχωριούνται πολύ που δεν τους βγαίνουν οι αριστερίστικες λογικές... Όσο και να παίζουν με την κρατική επιχορήγηση που διανέμουν στις συνιστώσες και με την ασφάλεια των γραφείων της Κουμουνδούρου που τους έχουν παραχωρηθεί με δάνεια σε ονόματα άλλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ? ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ? ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΠΕΟΥΣΑΣ Ε.Ε. ? ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ?
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπεύθυνος αριστερός λόγος η ΔΗΜΑΡ...???!!!???

    Με ποιόν ρε παιδιά; Με τον Μπίστη και τον Πασβαντίδη;
    Για να μην πούμε για τους εδώ... Θέλουμε τόμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή