Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δυο σε μια συνεδριάσεις την Τετάρτη στο "Κουντουράς"

Δυο έκτακτες συνεδριάσεις με επείγοντα θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναλυτικά, όπως φαίνεται στις προσκλήσεις του προέδρου, πρώτα (7 μμ) οι δημοτικοί σύμβουλοι θα... "σκοτωθούν" για θέματα που προκαλούν τριβές και μετά (8 μμ) θα αποφασίσουν για διάθεση χώρων στα κόμματα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.
Οι δυο Ημερήσιες Διατάξεις έχουν
ως εξής:
1. Έγκριση μη επιβολής τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και διασφάλιση λειτουργίας αυτών (υποδομές, προσωπικό, υλικά).
2. Έγκριση απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη όλων των ανέργων και των οικογενειών τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Και στις 8μμ,
Διάθεση δημοτικών χώρων στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 17ης/6/2012 και ψήφιση πίστωσης 4.400,00 € για την πληρωμή δαπάνης προμήθειας ειδών εστιάσεως κλπ. για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών των εκλογικών τμημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου