Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

"Έξυπνο" ρολόι συνδέεται με iPhone


Εντυπωσιακό «έξυπνο» ρολόι χειρός που συνδέεται με το iPhone, κυκλοφόρησε η Casio αυτή την εβδομάδα και ήδη κάνει θραύση στις ΗΠΑ και στους φαν της Apple, ενώ διατίθεται σε
4 επιλογές χρωμάτων: άσπρο, μαύρο, καφέ και μπλε.
Το Casio G-Shock διαθέτει δέκτη Bluetooth 4.0 που του επιτρέπει να συγχρονίζεται με iPhone 5 και iPhone 4S (αφού απαιτεί τουλάχιστον την έκδοση iOS 5.1.1.) και να ειδοποιεί τους χρήστες για τις εισερχόμενες κλήσεις και τα email τους.
Όταν ένα email σταλεί στο λογαριασμό που έχετε δώσει στο iPhone, το ρολόι σας ενημερώνει αμέσως με ηχητική ειδοποίηση ή δόνηση, ενώ στην οθόνη εμφανίζεται ένα εικονίδιο αλληλογραφίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα.
Στην περίπτωση εισερχόμενων κλήσεων, εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού το μήνυμα «Incoming Call» χωρίς όμως να φαίνεται το όνομα αυτού που σας καλεί.
Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, ο κάτοχος iPhone θα πρέπει να εγκαταστήσει την εφαρμογή G-Shock στη συσκευή του και να αποθηκεύσει τα στοιχεία του λογαριασμού του.
Φυσικά η τιμή του είναι ανάλογη των δυνατοτήτων του και σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν τα 180 δολάρια (περίπου 140 ευρώ) ενώ στην Ευρώπη, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου και η τιμή του θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου