Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Προς διάσπαση οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

Στα πρόθυρα διάσπασης φαίνεται ότι βρίσκεται το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής τους.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε έντονη κριτική στον
πρόεδρο του κόμματος κ. Π. Καμμένο από τους κ.κ. Ζώη και Μαρκόπουλο για την στρατηγική που ακολουθεί. Ο κ. Καμμένος ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ειδοποιήθηκε για τα λεχθέντα κατά τη διάρκειά της, έφτασε σε αυτή και παίρνοντας τον λόγο υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια καθώς και ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο όπου εκεί μπορούν να συζητηθούν όλες οι διαφωνίες.
Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως, κάτι που δημιούργησε μεγαλύτερη αναταραχή μεταξύ των στελεχών στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Οπως εν συνεχεία έγινε γνωστό συγκαλείται εκτάκτως στις 4:30 το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μετά από απαίτηση βουλευτών. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον  κ. Καμμένο στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Λεωφ. Συγγρού.
Νεότερη ενημέρωση:
Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το κόμμα.
Την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού,  δύο κορυφαία στελεχη, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικός ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Ζώης κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους της Βουλής και καταφέρονταν εναντίον του κ. Καμμένου.
Από τους 14 συνολικά βουλευτές που δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόνο δύο απουσίαζαν δικαιολογημένα. Συνεπώς οι υπόλοιποι 12 δεν πήγαν θέλοντας προφανώς να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία τους με τη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Καμμένος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συζητούν για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμένος κάνει πολλά λάθη, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα βασικός πολέμιος της στρατηγικής του κ. Καμμένου είναι ο γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος ενώ ενστάσεις φέρεται να διατυπώνει και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

2 σχόλια:

 1. Ψηφίστηκε το μνημόνιο, δεν έπεσε η κυβέρνηση, έκαναν το προεκλογικό τους χρέος και τώρα επιστρέφουν στο μαντρί για να στηρίξουν τον Αντωνάκη. Μάγκας ο Αντωνάκης τελικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα μπουλούκι που ξεφύτρωσε χάρις στην "πολιτική κρίση" των συν-Ελλήνων.

  Και τώρα ποιός θα μας σώσει από τους βάρβαρους?
  Πάνε και οι τελευταίοι ανεξάρτητοι Έλληνες.
  Τώρα όλοι μας είμαστε πιο φτωχοί, και εξαρτώμενοι.
  Ποιός θα μας λέει για ψεκασμούς για νεφελίμ για δολλάρια και συνωμοσίες?
  Έχει πεθάνει και η γιαγιά μου, που μούλεγε ωραία παραμύθια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή