Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θα τσακωθούν και πάλι, περί όνου σκιάς...


Ωραία θα αρχίσει η επόμενη εβδομάδα: το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Κι όχι όποια κι όποια συνεδρίαση. Ειδική συνεδρίαση, παρακαλώ. Θέμα της ένα και μοναδικό, είναι ο
προϋπολογισμός του δήμου για το 2013. Περιμένω τα σχόλιά σας στα εξής ερωτήματα: πόση ώρα θα απασχολείται το σώμα με θέματα εκτός ημερησίας διάταξης; 1 ώρα; 2 ώρες; πόσες; Άλλο θέμα για σχολιασμό: πόσα ξεκατινιάσματα θα ακούσουμε τη Δευτέρα; 5; (λιγότερα αποκλείεται) ή μήπως 10; λέτε να είναι πάνω από 10; όλα να τα περιμένει κανείς... Τρίτο θέμα: θα περάσει ο προϋπολογισμός; δεν περνάς κυρία Έφη, θα τραγουδήσουν με τις ψήφους τους οι σύμβουλοι της ποικιλώνυμης αντιπολίτευσης; Για ποντάρετε τώρα που γυρίζει, εδώ σας θέλω... Για την ιστορία, η πρόσκληση γράφει τα παρακάτω:
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 28.1.2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει των άρθρων 159 παρ. 1 του Ν. 3463/06 (Δ.&Κ.Κώδικας) και 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :
 ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 Ψήφιση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων του Δήμου οικ. έτους 2013, βάσει της αριθ. 9/2013  απόφασης- εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ,ΜΕΤΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΜΕΤΑ Η ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ,ΥΣΤΕΡΑ Ο ΜΑΜΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΣΟΥΓΚΑΡ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή