Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δεν προσκλήθηκε η "Καλημέρα"

Από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρη Τομπούλογλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τα παιδιά της Παιγνιοθήκης του Δήμου μας. Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη, υπομονή και κουράγιο στα παιδιά, τις οικογένειές τους, τους εθελοντές και τις
εθελόντριες που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τον καλύτερο εαυτό τους και στο προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’αυτόν τον τόσο ευαίσθητο και σημαντικό τομέα.
Δυστυχώς, τόσο οι συνάδελφοί μου Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» όσο και εγώ, δεν προσκληθήκαμε στην εκδήλωση από την καθ’ύλην αρμόδια κ. Νίκη Καβακοπούλου, η οποία για τους δικούς της λόγους προτίμησε να είναι η μόνη παρούσα στην τελετή, λες και επρόκειτο για προσωπική της υπόθεση.
Τη συμπεριφορά της κ. Καβακοπούλου και ορισμένων λαλίστατων κατά καιρούς μελών της οικογένειάς της, αυτόκλητων τιμητών ανθρώπων και συμπεριφορών, τους παραδίδουμε στην κρίση σας.

                                                     Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
                                                         Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
    του Δήμου ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
                                                   Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών        
                                                             «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»

3 σχόλια:

  1. Είμαι μητέρα ΑΜΕΑ και ήμουν στην βασιλόπιτα δεν ήταν κανείς επίσημος γιατί να είναι ο Τομπούλογλου. Οι επίσημοι κάνουν ψηφοθήρία και μας κοροϊδεύουν. Καλά κάνανε και δεν τους καλέσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αν δεν προσκλήθηκε κανένας εκ των δημοτικών συμβούλων και των δημοτικών συνδυασμών, είναι ένα θέμα.
    Το αν προσκλήθηκαν οι υπόλοιποι και δεν προσκλήθηκε ο συνδυασμός του κ. Τομπούλογλου είναι ένα άλλο θέμα.
    Αν συμβαίνει το δεύτερο, η ευθύνη είναι των διοργανωτών και δικαίως διαμαρτύρεται ο κ. Τομπούλογλου.
    Αν όμως συμβαίνει το πρώτο, τότε ο κ. Τομπούλογλου γιατί διαμαρτύρεται; Θα του άρεσε, σε μια εκδήλωση με τόσο ειδικό χαρακτήρα, μια αίθουσα να γεμίσει δημοτικούς συμβούλους, επίδοξους δημοτικούς συμβούλους και ...απλούς κολαούζους δημοτικών συμβούλων; Δηλαδή πολύ περισσότερους από τα παιδιά της παιγνιοθήκης, οι οποίοι με την φασαρία θα στερούσαν από τα παιδιά την απόλαυση της γιορτής που, ούτως ή άλλως τους ανήκει. Είναι γνωστό το θέαμα που παρουσιάζουν πολλές εκδηλώσεις, πίτες κλπ. Και αν σε άλλους συλλόγους, μπορεί να υπάρχουν αιτιολογήσεις, στην εκδήλωση αυτή δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.
    Συνέχεια των αυτογκόλ του αγαπητού Χάρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζιζελ συνυπογράφω! Και φάουλ και αυτογκόλ του Τομπούλογλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή