Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αυτοδιαλύεται ο Συνασπισμός

Τίτλους τέλους αναμένεται να ρίξει σήμερα ο Συνασπισμός, η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν 21 χρόνια μετά την ίδρυση του στο δρόμο για την
μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.
Την απόφαση αναμένεται να λάβει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ που ξεκίνησε τις εργασίες της στις 11:00 το πρωί. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις 16:00.
Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά πλειοψηφία, καθώς το Αριστερό Ρεύμα, που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδεολογικό «ρεύμα» εντός του ΣΥΝ, έχει εκφράσει ενστάσεις και δεν αποκλείεται να καταψηφίσει.
Το Αριστερό Ρεύμα με βασικό εκφραστή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη επιμένει ότι η αυτοδιάλυση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να λάβει χώρα μετά το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί στο διάσημα 10 έως 14 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου. Πάντως η οριστική απόφαση θα ληφθεί από το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΝ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου.
Παρόλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει πίσω στην πορεία μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, που προϋποθέτει αυτοδιάλυση των συνιστωσών. Η αυτοδιάλυση του ΣΥΝ αναμένεται να αποτελέσει ένα μήνυμα και για τις άλλες συνιστώσες, ενώ ορισμένες εξ αυτών εκφράζουν έντονη δυσφορία για τον δρόμο που ακολουθεί ο ΣΥΝ.
Ήδη οι προσυνεδριακές διαδικασίες για το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προχωρούν κανονικά. Οι εγγραφές των νέων μελών βρίσκονται σε εξέλιξη και έως τις 12 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι εγγραφές όσων μελών θα έχουν δικαίωμα ψήφου στο συνέδριο. Όσοι εγγραφούν μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Επιπλέον η Οργανωτική Επιτροπή κήρυξε και την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου και ζητά τα κείμενα όσων ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διαδικασία. 

6 σχόλια:

  1. καλυτερα να διαλυθουν μεταξυ τους παρα να διαλυσουν τη χωρα.το ιδο ηθελαν και στη πολη μας να κανουν τα μπουμπουκια.το βαλιοκαλυκασιπεπε ποσες συνιστωσες ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελάτε τώρα.

    Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
    Οι άνθρωποι είναι για καλαμπούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη την εβδομάδα τέτοια πλύση εγκεφάλου δεν αντέχεται.
    Τη μια πάει και έρχεται από καφενείο σε καφενείο. Φοράει και αυτό το σαρδόνιο μειδίαμα της τζοκόντα που προσωπικά με ανατριχιάζει κάθε φορά που το βλέπω, με το ζόρι πουκάμισο ενώ φανερά το σιχαίνεται, γυροφέρνεται και από τους γνωστούς τύπους που α) είτε φοράνε σκουλαρίκια είτε β) τους λείπουν δόντια είτε γ) όλα τα παραπάνω, ενώ μιλάει και νομίζεις ότι απευθύνεται σε αυτιστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.parakato.gr/2012/11/blog-post_267.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε! Πολύ κατατοπιστικό. Παιδιά μην το χάσετε, έχει πλάκα. Έχει και μια σύνδεση για τον Βούτση. Φαντάζομαι τον Αλέξιο τον Α’ καβάλα στο άσπρο άλογο της Δέσποινας . .

      Διαγραφή