Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Με τις ομιλίες Κόντου και Τομπούλογλου ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος

Με τις ομιλίες του Σταύρου Κόντου στην πλατεία Πατριάρχου (έξω από το εκλογικό του κέντρο) και του Χάρη Τομπούλογλου έξω από το δικό του εκλογικό κέντρο (Δεκελείας 71) ολοκληρώνεται ο προεκλογικός αγώνας ενόψει του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της Κυριακής. Όπως συνέβη και με τη χθεσινή ομιλία του Γιώργου Αποστολάκη, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα δημοσιεύει καρέ- καρέ τις ομιλίες των δυο υποψηφίων Δημάρχων. Μείνετε συντονισμένοι...

1 σχόλιο:

  1. Για να δούμε ποιός εκ των δύο θα πάει τρίτος.

    Αν «ξεκολλήσουν» οι συντηρητικοί πολίτες από το θέμα της γνωστής ιδιαιτερότητας του ενός και συμπεριφερθούν πολιτισμένα και πολιτικά, τότε ο νυν δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, θα πάει φυσιολογικά τρίτος και μαυρισμένος ως Πασοκομνημόνιο που είναι.

    Αν όχι, ο Τόμπυ θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στο επίσημο ΠΑΣΟΚ και το αντάρτικο ΠΑΣΟΚ, ως ρυθμιστής της κατάστασης.

    Πολλά θα εξαρτηθούν και από το ποιοί και πόσοι δεξιοί θα είναι εκλεγμένοι με τον Αποστολάκη, ο οποίος είναι σίγουρα ο ένας εκ των δύο της 2ης Κυριακής. Όμως τα πράγματα για τον Αποστολάκη θα είναι δύσκολα αν η πλειοψηφία των συμβούλων που θα εκλέξει ελέγχονται από τον Παντέλο (ένας είναι ο Παντέλος).

    Γεγονός είναι οτι είναι οι πιο αμφίρροπες εκλογές που θυμάμαι. Κανένας απολύτως δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Απόδειξη οτι μέχρι και στις αρχές της εβδομάδας διεξήχθη δημοσκόπηση τηλεφωνικώς.

    Παρεπιπτόντως, καλή επιτυχία στην εκδοτική σας προσπάθεια και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Το μονοπωλιο του τοπικού εκδοτικού συστήματος (Αναζήτηση - Επιτέλους) πρέπει κάποια στιγμή να σπάσει. Ωστόσο όσο κι αν έχω ψάξει στην πόλη, δυσκολευομαι να βρω την έντυπη έκδοσή σας. Δεν ξέρω αν έχετε πρόβλημα διανομής αλλά πρέπει να το κοιτάξετε.

    Υγιαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή