Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στο βήμα ο Τομπούλογλου

08.56. Με ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες του ξεκινά την ομιλία του μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό ο Χάρης Τομπούλογλου. Παρουσίασε σε βίντεο τις προτάσεις του. Η πρώτη του δέσμευση είναι ότι η ΑΕΚ θα ξαναγυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η δεύτερη αναφορά του είναι στις "αλησμόνητες πατρίδες, από όπου ήλθαν οι πατέρες μας".

Μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη, διακύρηξε ο Τομπούλογλου, και διαβεβαίωσε ότι όταν νικήσει θα βλέπει όλους σαν συμπολίτες, πέρα από τις όποιες προτιμήσεις τους.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους βασικούς του αντιπάλους, λέγοντας: Δεν έχουμε δημοτικούς μηχανισμούς, δεν έχουμε το δημοτικό χρήμα. Έχουμε όμως καρδιά και παλεύουμε. Έκανε άνοιγμα -όπως λίγο νωρίτερα ο Σταύρος Κόντος- στους συνδυασμούς του Β. Βαλασσά και του Θ. Μάλλιου.

Δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ ως μισθό Δημάρχου, είπε και πάλι ο Τομπούλογλου. Στη συνέχεια άρχισε την ανάπτυξη του προγράμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου