Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Lennon και Imagine ο Κόντος, Πειρατές της Καραϊβικής ο Τομπούλογλου

08.05. Οι δυο συνδυασμοί κάνουν τις τελευταίες μουσικές τους επιλογές, πριν οι επικεφαλής τους ανέβουν στο βήμα. Ενώ η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται και στις δυο συγκεντρώσεις, εκτιμήεις ανεβάζουν τους πολίτες που ήδη βρίσκονται σε καθεμιά από αυτές σε περισσότερους από 500.

3 σχόλια:

  1. sorry ρε διαμαντη αλλα πρεπει να χεις γινει λαστιχο ή να εισαι ο τιραμολα. Ο ενας ειναι κατω απ τον ομηρο και ο άλλος απεναντι απ την εθνικη τραπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, απλά είμαι δημοσιογράφος κα ιμου αρέσει αυτό που κάνω. Έκανα την απόσταση ανάμεσα στις δυο ομιλίες περισσότερες από 20 φορές μέσα σε 40 λεπτά. Με έβλεπαν τα παιδιά που κρατούσαν το περίπτερο του Μητρόπουλου έξω από τον Βόκολο, και με κοιτούσαν με απορία, ανάμικτη με λύπηση. Αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω.

    ΥΓ. Είπες τιραμόλα; Τάχεις τα χρονάκια σου κι εσύ... Μεσήλιξ, μεσήλιξ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή