Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αλαβάνος: Όλη η Αριστερά μαζί...

Με την πρόταση «όλη η Αριστερά σε ενιαίο μετωπικό ψηφοδέλτιο» έκλεισε τις εργασίες της Πανελλαδικής Σύσκεψης του «Μετώπου» ο πρόεδρος του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής Αλέκος Αλαβάνος την Κυριακή.
Στις εργασίες της Πανελλαδικής Σύσκεψης του «Μετώπου» συμμετείχαν 400 άτομα, ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Π.Λαφαζάνη, Τ.Μαστρογιαννόπουλο, Γ.Μπανιά, καθώς και
αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι η ενότητα είναι η κεντρική ιδέα της συνάντησης και υποστήριξε την ανάγκη ενότητας της Αριστεράς με την κοινωνία, καθώς -όπως είπε- τώρα υπάρχει ένα τείχος.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την έγκριση της πολιτικής εισήγησης και την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου το οποίο αποτελείται από τους: Αλ.Αλαβάνος, Κ.Βαμβακάς, Α.Θεοδόση (ΑΡ.ΣΥΝ.Α), Χ.Καπάταης, Χ.Καραμάνος (ΚΟΕ), Δ.Μαντζουράτος (ΚΕΔΑ), Σ.Μάρταλης (ΔΕΑ), Κ.Παπουλής , Γ.Σαπουνάς (ΑΠΟ), Τ.Σταυρόπουλος, Ε.Σωτηρίου (ΚΟΕ).

10 σχόλια:

  1. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για πολλά ψυχοφάρμακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά, τώρα που οι ΑΡ.ΣΥΝ.Α, ΚΟΕ, ΔΕΔΑ, ΦΕΑ, ΑΠΟ (άραγε λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν έχει;) αποφάσισαν να σπάσουν το τείχος που χώριζε την αριστερά με την κοινωνία, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
    Γιατί, αναπόδραστα, αυτό που ταλανίζει συθέμελα την κοινωνία σήμερα, ειναι το πρόβλημα της «ενοτητας της αριστεράς με την κοινωνία».
    Λύθηκε, επιτέλους, το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας.
    Συνέλληνες, μπορείτε να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον.
    Και εις ανώτερα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτή είναι αριστερά, εγώ είμαι αστροναύτης.
    Πίσω ολοταχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡ.ΣΥΝ.Α. ..... άλλο φρούτο κι αυτό πάλι. Όσο για τη ΦΕΑ που γράφεται αγαπητή Ζιζέλ, τι 'ν' τούτο πάλι; Η γνωστή ομάδα της πόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενω το αυτοδυναμο ΠΑΣΟΚ των απατεωνων εχει πια πολλα ερεισματα στην κοινωνια.
    Και τα πασόκια δεν βλεπω πάντως ναχουν προβλημα με αλλα μικρα σχηματα οπως Δημ.αρ. και Δημ.συμμαχία γιατι απλα με αυτα ως δεκανικια τους ελπιζουν οτι θα συνεχισουν το φαγοποτι.
    Στις εκλογες θα τα πουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 1:50

    ...έχεις δίκιο. Ο "δαίμων του τυπογραφείου" με ώθησε στο λάθος. ΔΕΑ ήθελα να γράψω όπως αναφέρεται στην ανάρτηση. Βέβαια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, σε όλο αυτό το περιβόλι της αριστεράς και της "αριστεράς" κάπου θα υπάρχει και κάποια ΦΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώμυμε 3:22

    Μεγαλύτεροι απατεώνες είναι εκείνοι που εμπορεύονται τις προσδοκίες του κόσμου, καθώς και εκείνοι που εκμεταλλεύονται μικροπολιτικά τη δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών σε σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα.
    Όπως, φυσικά και εκείνοι που τα αναπαράγουν.
    Είναι πολύ ωραίο να κατακρίνεις τα πάντα και μόλις πρέπει να πεις τι εσύ θα έκανες, λές κοτσάνες.
    Τουλάχιστον, τόσο η Δημοκρατική Αριστερά όσο και η Δημοκρατική Συμμαχία, διατυπώνουν ένα νηφάλιο και υπεύθυνο πολιτικό λόγο, άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί τους.
    Η υπόλοιπη αντιπολίτευση τι λόγο εκφέρει; Υστερίες και λαϊκισμοί, φαύλες και ψεύτικες υποσχέσεις, μαξιμαλισμοί και αφέλειες, εξωπραγματικές προτάσεις.
    Αυτό είναι πολιτική απάτη και ισοδυναμεί με την κοινή απάτη. Το ίδιο ηθικά κολάσιμο είναι.
    Στις εκλογές θα τα πούμε. Αυτό λέω και εγώ. Μόνο προσέξτε, γιατί ο κόσμος, όσο και αν προσπαθείτε να τον παραμυθιάσετε, έχει ισχυρό κριτήριο και ξέρει ότι το συμφέρον του είναι στη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια και όχι το πήδημα στο κενό που του προτείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O κόσμος πράγματι έχει ισχυρό κριτήριο. Γι'αυτό πρέπει να σας μαυρίσει.
    Και προτιμώ το πήδημα που περιγράφεις από ένα 30ετούς διάρκειας πήδημα από την τρόϊκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 12:58

    Κατανοητή είναι η ηρωϊκή σου διάθεση να χορέψεις τον σύγχρονο χορό του Ζαλόγγου.
    Μόνο που ξεχνάς ότι η επανάσταση, δεν έγινε από τις ηρωϊκές σουλιώτισσσες, αλλά από εκείνους που έμειναν ζωντανοι.
    Και, γενικώς η ιστορία δεν γράφεται από τους νεκρούς (πραγματικά ή μεταφορικά), αλλά από τους ζωντανούς και μετέχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή