Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σκληρά λόγια Κεδίκογλου- Σκουρλέτη (video)

Για άλλη μια φορά Κεδίκογλου και Σκουρλέτης έβγαλαν τα ξίφη από τα θηκάρια κι
αντάλλαξαν βαριές κουβέντες...


13 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε τη μούρη του Σκουρλέτη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πες μας τώρα ότι σου αρέσει και ο Κεδίκογλου... Ουφ! Ξανθιές!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει, ο Κεδίκογλου είναι πιο συμπαθής. Πρόσεξες το.... πονηρό μειδίαμα στη φωτογραφία; Είναι πολύ....sexy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 100% προβοκατορας ο Κεδικογλου. Περα απο το μονταρισμενο βιντεο ,ειναι αρκετα πιθανο να εκανε και το χτυπημα το mall για να το χρεωσει στο συριζα. Πρωτο εμφανιζομενη οργανωση και καλα...Ζουμε εποχες περιεργες και οι παρακρατικοι θεριζουν. Μονο η κυβερνηση εχει οφελος απο τετοιες ενεργειες. Συμπασα η αριστερα, απο τους πιο μετριοπαθεις μεχρι και κομματι της αναρχιας εχει αποκυρηξει τετοιου ειδους πραξεις βιας. Αυτο το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο Κεδίκογλου είναι αφελής. Σίγουρα δεν είχε ανάγκη να μοντάρει κανένα βίντεο. Είναι τόσα αυτά που λένε και που κάνουν οι ίδιοι οι βουλευτές και τα στελέχη του Συριζα που πρέπει να τα παίζουν αυτούσια. Ο άλλος έλεγε πάλι προχθές για έξοδο από το ΝΑΤΟ και μονομερή διογραφή του χρέους. Άλλοι υπερασπίζονται τρομοκράτες, άλλοι θεωρούν τα ρόπαλα τα κράνη και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες πράγματα της καθημερινότητας, οι διάφορες συνιιστωσες λένε ότι ασυναρτησία τους κατέβει.
      Άραγε, έχουν πάρει χαμπάρι το ότι ο Alexis τους έχει γραμμένους και προτιμά την μπουρζουαζία; Το θέμα είναι πότε θα πάρουν αυτοί χαμπάρι τις κωλοτούμπες του Alexis και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος!

      Διαγραφή
    2. Εντάξει diamantis.Καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    3. @2.23 εμένα, πάλι, γιατί με μπλέκεις;

      Διαγραφή
    4. Καλά ζιζέλ.Σορυ.

      Διαγραφή
    5. Α, φίλε όλα κι όλα. Ο Διαμαντής, μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής, αλλά είναι άλλος αυτός και άλλο εγώ. Μου κολλάει καμιά φορά, αλλά τι να κάνουμε, αρέσουμε.

      Όμως επί της ουσίας....έχεις να μας πεις τίποτα; Κάτι για τον Alexis μήπως;


      Υ.Γ. : Εγώ είμαι με το Βενιζέλο. Άντε, αποκαλύψεις κάνουμε σήμερα

      Διαγραφή
  4. χαχαχα δεν είμαι εγώ η Ζιζέλ, σε βεβαιώνω. Άλλωστε έχω γράψει πάρα πολλά -ίσως πιο οξέα από τη Ζιζέλ- με το όνομά μου. Επίσης η Ζιζέλ ανήκει σε κόμμα και το διαλαλεί, ενώ εγώ δεν ανήκω σε κανένα εδώ και καιρό. Ψάξε αλλού, αγαπητέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτό έλειπε να παραδεχόσουν ότι είσαι κιόλας... Τεσπα, άσε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μη σου χαλάω και τη σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! Αν έχεις άποψη και μάλιστα... τεκμηριωμένη, εγώ τι άλλο να πω; Σε παραπέμπω στον Πιραντέλλο... Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Άντε, καλημέρα...

      Διαγραφή
    2. Τελικά αποφασίστε. Σε άλλες αναρτήσεις λένε ότι είμαι ο Ευαγγελινός. Τώρα εσύ λες ότι είμαι ο Διαμαντής. Πλάκα έχετε!

      Διαγραφή