Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ευτυχώς στην πόλη μας ουδείς διαταράσσει τον πολιτικό μας πολιτισμό

Η μεταβίβαση εξουσίας στο Δήμο Φιλαδέλφειας από τη διοίκηση Κόντου στη διοίκηση Γαϊτανά- Αποστολάκη συνεχίζεται ομαλά κι απρόσκοπτα, καθώς οι νέοι αντιδήμαρχοι -κυρίως ο Μπάμπης Μπόβος που αναλαμβάνει τη Φιλαδέλφεια και τα οικονομικά, έχουν εγκατασταθεί, θα λέγαμε, στο δημαρχείο κι ενημερώνονται καθημερινά.

Αυτά δεν είναι αυτονόητα, αν αναλογιστούμε τι έγινε στο
δήμο Κερατσινίου. Μήνυση για υπεξαίρεση δημοσίων εγγράφων, εναντίον του απερχόμενου δημάρχου Κερατσινίου Φώτη Μελά, κατέθεσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λουκάς Τζανής. Από την πλευρά του, ο κ. Μελάς υπέβαλε μήνυση στον Λ.Τζανή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο κ. Μελάς κατηγορείται από τον κ. Τζανή ότι το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων επιχείρησε να μεταφέρει με όχημα στο σπίτι του δεκάδες σακούλες με σημαντικά έγγραφα του δήμου.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος Φ.Μελάς που συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα υπέβαλε και αυτός με τη σειρά του μήνυση κατά του Λ.Τζανή για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση και υποστήριξε ότι τα έγγραφά αποτελούσαν προσωπικό του αρχείο.

Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιά η οποία διέταξε έρευνα για το θέμα.

1 σχόλιο: