Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα στο ΠΠΙΕΔ


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 10.9.2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ., στο αίθριο του κτιρίου του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς  (Π.Π.Ι.Ε.Δ) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2 -Νέα Φιλαδέλφεια σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη
απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :
ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.   Αποδοχή όρων εγκριθέντος τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, ποσού 4.416.004,89 € για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου μέχρι 31/12/2011 προς ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του οικ. έτους 2012.
 2.   Ορισμός δύο (2) Δημ. Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για την Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81.
 3.   Έγκριση παράτασης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο) επί της οδού Μαραθώνος 26-Ν.Χαλκηδόνα.
 4.   Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας».
 5.   Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012.
 6.   Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων για την κατανομή στο Ν.Π. του προσωπικού με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που εγκρίθηκε για το Δήμο από το Υπ. Εσωτερικών.
 7.   Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τη μίσθωση μεταφορικών μέσων (επιβατικών λεωφορείων) για τη μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας για το σχολικό έτος 2012-2013 (επανεισαγωγή).
 8.   Έγκριση παραχώρησης χρήσης α) καταστήματος επί των οδών Μανδηλαρά & Ξενοπούλου για την υλοποίηση του Κοινωνικού Ενδυματοπωλείου-Δωροχώρας, ως παραρτήματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου  β) του 2ου ορόφου του κτηρίου επί των οδών Κρυστάλλη & Πεταλά-Ν.Χαλκηδόνα για έδρα του Βρεφικού Σταθμού και γ) τριών (3) λεωφορείων για τη λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας, βάσει της αριθ. 38/2012  απόφασης-αιτήματος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
 9.   Τροποποίηση της αριθ. 267/2011 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου και προσαρμογή αυτού στις διατάξεις του Ν. 4024/11.
·      Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου