Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Focus: Στην Ελλάδα συγκρούονται δυο κόσμοι

Για δύο κόσμους που συγκρούονται στην Ελλάδα, κάνει λόγο σε εκτενές διαδικτυακό άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Focus. Το περιοδικό «παραλαμβάνει» μεταξύ άλλων, και το Γιώργο Παπανδρέου σημειώνοντας, ότι ενώ η χώρα βρίσκεται σε
μεγάλη κρίση, εκείνος κάνει πολυτελείς διακοπές. Σημειώνει μάλιστα ότι πέρυσι ενώ ζητούσε οικονομικές ενισχύσεις για την Ελλάδα, έκανε 40 ημέρες διακοπές ενώ φέτος που έχει παραιτηθεί «έκανε «περιοδεία» σχεδόν 45 ημερών στα πολυτελή ξενοδοχεία των ελληνικών νησιών».
«Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν την περασμένη εβδομάδα υπέβαλε στο κοινοβούλιο αίτηση άδειας για να μεταβεί στο Κέιπ Τάουν…προκαλώντας γέλια αφού ο Παπανδρέου λείπει συνεχώς. Το αίτημα έγινε δεκτό πάντως, ενώ ένας αναπληρωτής του είπε: «Θα επιστρέψεις, έτσι δεν είναι;»»
Ο αρθρογράφος Βασίλης Ασβεστόπουλος δεν ξεχνάει όμως και τους διορισμούς συγγενών από τους βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, αναφέροντας τα ονόματα του Πολύδωρα και του Τραγάκη και σημειώνοντας ότι αυτά γίνονται, την ώρα που η κυβέρνηση αποφασίζει για μέτρα ύψους 11,5 δις ευρώ.
Στο άρθρο αναφέρεται και η αγορά με εντολή  της υφ. Υγείας κ. Σκοπούλη, χωρίς διαγωνισμό φαρμάκων αξίας 300 χιλιάδων ευρώ από πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που χρηματοδοτούσε το ερευνητικό έργο του συζύγου της.
Αναφορά γίνεται ακόμη στο Αριστοτέλειο και στη δωρεά του i-Phone στη Ναταλία Δραγούμη από το αντιπρύτανη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου